Hallo dames, Iemand toevallig ervaring met shoarma in een active fry klaarmaken? Is dit lekker? En hoelang doen jullie het in die pan? alvast bedankt. groetjes
nog nooit gedaan maar lijkt me niet zo lekker whahahaha maar denk dat je het toch gemiddeld 30 tot 45 minuten moet doen
Je bedoelt dat het jou lekkerder lijkt uit een pan?? Of ben je gewoon geen shoarma liefhebber haha!! Is wel lang he 30 tot 45 min. want in de pan is het eigenlijk zo klaar... mss toch maar uit de pan maken dan
als je het 45 min in zon pan doet dan blijft er een taai stukje over denk ik hoor.. gewoon lekker in de pan doen
Ik denk dat dat prima kan, hij draait immers uit zichzelf het vlees om. Gokje, 20 minuutjes. Heb zelf een actifry, geweldig ding!
even uit nieuwsgierigheid, waarom zou je dat in de actifry willen bakken. Het voordeel van de actifry is toch dat je geen vette boter en olies gebruikt?? Ik gebruik nl in de pan nooit olie of boter om shoarma te bakken, er zit sap genoeg in het vlees, dus dan maakt het niet uit toch?? Of zit ik er helemaal naast??
Lijkt me niet zo lekker. Gewoon in de pan! Ik maak altijd shoarma van kip en dan doe ik wel een scheutje olijfolie erbij, wel zo lekker!
ja maar net als friet erin moet je 30 minuten doen staat in boekje dus dan ga ik ervanuit dat shoarma ook rond de half uur moet ik vind shoarma erg lekker maar lijk me in de active fry niet lekker
Omdat deze uit zichzelf draait en je dus het vlees erin doet, tijd instelt en klaar. Niks deksels, niks omdraaien.. je kunt je met de rest van het eten bezighouden of iets anders.
Ik zou het gewoon in een pan doen.. lijkt me niet lekker zo. Sowieso duurt het helemaal niet zo lang om te bakken toch.
o, nou ja ik gebruik ook geen deksel, en ik vind shoarma echt niet veel tijd innemen om te bakken. Dacht dat mensen die actifry gebruikten omdat het gezonder is om bv. friet in te bakken. Zie die 8 minuutjes bakken in de pan nu niet als nadeel.
Via YouTube even zoeken naar shoarma actifry. Krijg je een filmpje met een recept voor shoarma (kip), heb ik vorige week uitgeprobeerd en viel hier erg in de smaak!
Het was niet de reden dat ik het in die pan wilde doen vanwege wel of geen boter of vettigheid!! Maar gewoon uit hendigheid dan hoefde ik er niet de hele tijd bij te blijven staan om door de pan te roeren zeg maar!!! Ik heb het dus idd in de pan gemaakt nu!! Maar ik maar eigenlijk best heel veel in die pan heb tenslotte ook niet voor niets 170 euro uit gegeven aan dat ding toch?! En ik was dus ook gewoon nieuwschierig of er mensen waren die het mss wel eens in zoon pan hadden gemaakt. Het is altijd leuk om bij te leren...
Ik zie dat ook niet als nadeel... ik vind koken erg leuk en al moet ik uren in de keuken staan dat doe ik graag!!! Maar soms zijn de omstandigheden even wat anders... hier op het moment met 101 dingen tegelijk bezig... en daarlangs veel pijn in mijn rug en onderbuik... ben nl. bijna uitgerekend. mss verklaard dit voor de meiden die niet helemaal begrijpen waarom ik het in die pan wilde maken. Het was gewoon puur uit hendigheid... als het wel had gekund in die pan was het makkelijk toch...
Ja ik vind um ook geweldig... ik had er zoon kookboekje bij waar al mega lekkere recepten in stonden... dan kun je ook nog is veel van internet afhalen ... Ik denk dat sommige hem puur als frietpan gebruiken ivm minder vet... maar ook veel mensen (teminste in mijn omgeving) die gebruiken hem eigenlijk voor bijna alles wat gekookt word!!
haha ja dat heb ik ook ooit dan lees ik een titel en dnek ik echt wtf!!! En dan blijkt er toch iets heel anders te staan
Ja is ook hoor, maar ook vanwege gebruikersgemak. 8min is ook erg weinig, moet eerlijk zeggen dat ik nooit shoarma bak. Maar zo'n actifry is erg makkelijk bij roerbakgerechten of vlees dat lang moet bakken. Een soort zelfomscheppende heteluchtoven.