eitjes koken... Dan pellen en in stukken snijden. Als je het lekker vind een augurkje erdoor (hou ik zelf niet zo van, doe altijd een heeeeeel fijn gesneden uitje) Wat mayo (en ketchup als je er van houdt) erbij Wat kerriepoeder en peper en zout En mixelen maar...Jumjum!!!
Gevulde eieren - 10 variaties maken De ingredienten kun je het fijnst krijgen met behulp van de keukenmachine. Door de keukenmachine worden de ingredienten ook beter vermengd. Gebruik bij het vullen van de eieren een spuitzak, dan wordt het mooier als dat je het met een lepel doet. Ingrediënten voor 2 personen 4 eieren 2 eetlepels mayonaise Peper en zout Hulpmiddelen Keukenmachine ,vedubbel de aantallen als je meerdere gevulde eieren wilt maken . Voorbereiding Zet een pan met water op het vuur en kook hierin de eieren hard, ongeveer 7 minuten. Laat de eieren daarna schrikken door ze af te gieten en daarna er gelijk koud water overheen laten stromen. Hierdoor kun je ze makkelijk pellen. Snijd de eieren in de lengte door midden en haal de eidooiers eruit. Doe de eidooiers bij elkaar en voeg de mayonaise toe en zorg dat het goed vermengd word. Doe vervolgens de gewenste ingredienten erbij en breng het op smaak met wat peper en zout. Zet vervolgens de eieren in de koelkast en laat ze daar een uurtje staan. Bereidingswijze De volgende variaties zijn allemaal mogelijk, je kunt uiteraard ook zelf een variatie proberen: 1. Tonijn en olijven --> meng 50 gr gepureerde tonijn door het eimengsel en garneer het met plakjes olijf. 2. Ansjovis --> hak 4 ansjovisfilets fijn en meng deze met 1 eetlepel kappertjes door het eimengsel. 3. Garnalen --> 50 gr grofgehakte garnalen mengen met het eimengsel met 1 theelepel dille en wat citroensap. 4. Rauwe ham --> 50 gr ham fijnhakken en dit samen met 1 eetlepel bieslook door het eimengsel doen. 5. Gorgonzola --> 50 gr gorgonzola fijnprakken en door het eimensel mengen. 6. Kruiden --> 2 eetlepels gehakte kruiden, 1 eetlepel fijngesnipperde sjalotje en wat mosterd door het eimengsel. 7. Parmesaanse kaas en tomaat --> 1 eetlepel geraspte kaas en 1 eetlepel fijngehakte tomaat door het eimengsel mengen. 8. Gerookte forel --> 50 gr gerookte forel fijnmaken en door het eimengsel mengen. Garneren met peterselie. 9. Gerookte zalm --> 50 gr gerookte zalm snipperen en samen met wat dille en citroensap door het eimengsel mengen. 10. Kaviaar --> wat kaviaar over het basisrecept heen doen. Niet erdoor mengen
Jezus nog an toe ik krijg er honger van! Denk dat ik eens een schaaltje ga maken aankomend weekend. Te lekker ... thx
Gevulde eieren maak ik ook regelmatig. Mix dan het eigeel met mayo,curry, paprikapoeder en een fijngehakt uitje. Groot succes altijd!!!
Ik gebruik em niet superveel (heb de mini variant ook voor het uitje/knoflookje dat ergens door moet enzo ) Maar als ik salades maak of gevulde eieren vind ik em echt ideaal. In een blenden of keukenmachine komen vaak de sappen vrij waardoor je een drapje/papje krijgt. In de quickchef gebeurt dat dus absoluut niet.
Ik heb er 1 maar ik krijg de stukjes fruit niet klein genoeg zo gek.. Heb die van princess hebben meer mensen hier last van ?
Oh wat ik er ook mee maak(mn quickchef dan he) Een ovenschotel van vers fruit (toetje dus) Appels en peren - in kwartjes snijden en in de quickchef tot ministukjes maken. Mixen met suiker(liefst bruine) en kaneel.(hierbij komt wel sap vrij maar dat mag er bij blijven) Dit mengseltje 10min in de magnetron. Ondertussen Wat boter smelten en daarna wat cornflakes,de gesmolten boter en bruine suiker in de machine doen en het vermixen. Dan het fruit in een ovenschaal doen en daar de laag van de cornflakes overheen scheppen. Op 200 graden in de oven, ongeveer een kwartiertje. Serveren met een flinke bol vanille ijs Jummmmmmmm
Slushe puppy! die meid van me is gek op ijs zowel in de winter als zomer vind ze dit heerlijk... maar als je haar een smoothy voorzet kijkt ze je echt aan van nou dat ga ik dus mooi niet drinken he haha