ik ben totaal niet moeilijk qua eten en ben snel tevreden maar dat ah brood van 3 voor 2 euro vind ik echt niet lekker. na een uur zo droog als hop. bah
Hmm. Dat is minder. Hebben wij geen last van, maar dat komt misschien omdat wij het brood altijd in de vriezer bewaren. Als we het nodig hebben laten we het even ontdooien. Als we brood voor 's middags eruit halen doen we dat even in een boterhamzakje en dan is het 's middags ook nog prima te eten.
Haha hier ook geen hollandse pot meer sinds ik m'n man ken.. ik vind het gewoon niet zo lekker meer. Ja die ene keer in de week gebakken aardappeltjes Je zou mss stoofschotels uit de aziatische keuken kunne proberen? Ze hebben bv rendang of smoor, dat maak ik normaal gesproken met runderlappen maar kan ook met kip of hamlappen.. en je kan er evt ook groente indoen.. denk dat dat wellicht lijkt op de antilliaanse keuken maar dan net iets andere smaak voor de afwisseling? Zakjes met boemboe hebben ze ook gewoon bij de AH tegenwoordig. Of zoiets als goulash? Of eh.. ik heb ook nog een recept voor verse loempia's?
Loempia's maak ik ook zelf of lekkere pasteitjes hmmmm.Goulash lust die ook niet. (Hij is ECHT moeilijk)
Coop Aardappelpuree 2x energydrank Maggi ovenschotelprei 2x pyamapapje Fles Bonomel 2x Druiven Paprika Prei Schouderham Wc-papier draagtas(buggy was overladen) Doony's Schade 13,88 Lidl Uien Gehakt 2 voor 3,50 Wedges 4,30 Moet nog hondenbrokken halen en morgen weer brood. Zaterdag de speklappen en rij morgen ook ff naar de c1000, straks ff kijken wat ik daar ga halen precies en weer een poging langs de slager Vandaag: Aardappel preischotel (rest gaat in de vriezer) Morgen denk ik wraps Do: rijst met vlees en saus Vrij: Ff kijken Zaterdag denk ik soep met stokbroodje speklap met sla Zondag idem (na voetbal)
Wow, wat gaan jullie hard, heb een hoop bij te lezen! Leuk om de recepten te zien, ben altijd in voor nieuwe gerechten en zeker als ze nog goedkoop zijn! Ik ga morgen nog wat boodschappen doen, zal mijn lijstje posten. Zag in de C1000 folder wat leuke aanbiedingen staan; o.a. de varkensvleesreepjes leken me erg handig. Je kunt ze natuurlijk gebruiken als shoarmavlees, met een pitabroodje en wat ijsbergsla. Maar wat doen jullie nog meer met varkensreepjes? Lijkt me namelijk ook handig om te roerbakken... bijv. met krieltjes, groente en een sausje? En wat voor sausje maken jullie dan? Met ingredienten uit de kast, of een kant-en-klaar product?
haha nee! wij eten vegetarisch, heel soms vlees maar dan is het kip. verder vaak vis. Denken jullie daar echt niet bij na? ik kan het gewoon niet eten zonder eraan te denken wat het is
Nee hoor, vanavond ook gewoon weer op. Bij de jumbo is het trouwens ook gewoon normaal vlees wat vermalen word, geen afvalvlees of restjes.
nee ik denk er verder niet bij na eigelijk alleen puur varkensvlees daar ga ik wel van over mijn nek als ik het moet bakken ruik ik iedere keer een urinegeur bleeeehhhhhh en dan zo taai brrrrrrrr. maar dat komt meer omdat mijn moeder vroeger varkensstaartjes en poten maakte voor mijn vader brrrrrrrrr of niertjes bahh dus het is gewoon psychisch
hoe weet je dat? want ik ken iemand die het gehakt maakte en die kon mij vertellen wat erin ging. Ook organen en echt de resten waar ze niets meer mee konden gingen erin. Bij jumbo doen ze dat niet ergens achter een balie ofzo, maar volgens mij hebben ze daar een apart bedrijf voor die het ze levert.
Mag ik een mijn blijdschap even delen??? Hier op het forum werd gratis kleding aangeboden tegen verzendkosten of ophalen. Gelukkig wonen haar ouders hier redelijk inde buurt en ga ik het morgen avond ophalen. Ik ben dus helemaal klaar voor de zomer hihihihii
Ik denk dat dat wel prima brood is. vriend is hier een zeikstraal wat betreft brood. een keertje zou niet erg zijn, maar altijd.... nee daar wordt hij niet vrolijk van helaas.
Wat een meevaller!! daar kan ik ook zo erg blij van worden @ verjaardagshapjes: toast met brie, surinaamse eiersalade, kipkerrie,.... augurk in boterhamworst gekookte eierpartjes in rookvlees wraps met zalm en kruidenkaas (en evt. rucola) kaas blokjes cherrytomaatjes plakjes gedroogde worst dikke schijfjes komkommer bugles met kruidenkaas zo'n ananasring van aldi voor op toastjes nootjes chips mini worstendingetjes met bladerdeeg en stukjes frikandel een grote pot satésaus en stokbroodjes bitterballen zalm in bladerdeeg in de oven (lekker!!) dit zijn de dingen die een altijd een beetje bij ons terugkomen.
Heb zelf bij de jumbo gewerkt en ze hebben om de slagerij gewoon een maalmachine staan en ze draaien het gehakt (en de filet american) daar gewoon zelf!
bij de islamitische slager kan je soms het stuk vlees uitzoeken waarvan je gehakt gedraaid wil hebben