ben er nog steeds niet over uit hahahah moet inmiddels dus een dessert worden want anders hebben we geen trek meer in het avond eten hahahah .. Dus iemand een lekker idee voor een dessert ? Wat een zeik wijf ben ik zeg pff
Zelf chocolademousse maken? Chocolade smelten, 1 deel slagroom erdoor roeren. Andere deel slagroom opkloppen en dan het samenvoegen en voorzichtig door elkaar spatelen. Even in de koelkast en mjam!
Revani smaakt echt niet naar griesmeel maar kan me voorstellen dat je het dan niet zo snel gaat maken. Maar dit is ook een HELE grote aanrader, kan ook prima als dessert... Raspberry Cheesecake Brownies « Kayotic Kitchen
Kesillo is lekker als desert als tussendoortje pastechi. ff receptje van internet geplukt, kan mn eigen boekje niet vinden. 8 verse eieren 400 gr suiker 1/2 liter gecondenseerde melk 2 eetlepels vanile 2 doppen rum 100 gr suiker 4 eetlepels water Bereiding 1. De eieren breken en ong 5 min kloppen 2. De suiker toevoegen en kloppen tot het geheel dik en luchtig is 3. De melk toevoegen en weer kloppen 4. De vanille en rum toevoegen 5. In een pan met dikke bodem de suikermet water laten smelten verhitten op kleine vlam totdat er oranje schuim op de caramel staat overgieten in ovenschaal 6. Het eimengsel op de caramel gieten en in 3 kwartier tot een uur au-bain marie verhitten tot de pudding gestold is. kan ook in de oven bij 200 gr met deksel 7. als de kesito gaar en droog is omkeren(pas op!!) de caramel blijft er als een saus op en omheen * Men kan het gerecht evt garneren met geconfijte sinaasappelschil en mandarijntjes De alcohol is een optie.
Ik denk toch dat ik vanavond maar voor de makkelijke versie ga en lekker chocolade mouse maak Yummie !! Thanx voor de tips allemaal
Ik had gisteren gemaakt: Brownies met roomkaas! Volgens het recept moest het met Ricotta, maar had Monchou in huis dus dat gebruikt. Zijn echt lekker!
ik had gisteren zin in wat lekkers. had een bak caramel/nootjes ijs gehaald en heb er lekker een hele flinke toef zelf geklopte slagroom op gedaan was errug lekker en snel klaar
Ik ga zo burrito's maken ( toch niet die mexicaanse schotel ) maar nu vroeg ik me af hoe ik dit het beste kan doen. Als wij wel eens eten bestellen dan bestel ik wel eens burrito met gehakt en rijst, nou vraag ik me af hoe ik dat met dat rijst zou moeten doen. Mijn plan is om gehakt, creme fraishe, bakje garlan ( goedkope versie met kruidenboter ) paprika, fajita kruiden, uitje te mengen met elkaar en dat in de burrito te doen, geraspte kaas erover heen doen en dan even in de oven. nou wil ik daar ook de rijst in mengen maar zou ik dat nou eerst moeten koken?
Oeh ik krijg trek van al die suggesties van jullie! Ik zat zelf meteen te denken aan soesjes maken, vullen met slagroom of banketbakkersroom en dopen in gesmolten chocolade, jammie! Ja die rijst moet je eerst koken, anders wordt 'ie niet gaar. Gehakt, uitje en paprika ook eerst even bakken, met de fajitakruiden. Hele zwikkie mengen en dan in de oven tot de kaas gesmolten is en een beetje verkleurt.
Nou de burrito's staan in de oven hoor ... Manlief heeft geen trek in chocolade mouse dus ik ga sousjes met warme chocolade saus maken....
Een beetje laat maar dit ook heel erg lekker, moet je echt eens maken Recept Chocolate Fudge | Smulweb.nl
Het is ook erg lekker, alleen wel heel zoet!. Het moet trouwens wel langer in de oven, reken maar min 2 tot 4 uur! Ik ga het zo ook weer eens maken