Nu ik aan het afvallen ben eet ik vooral veel kip in plaats van ander vlees, en daar gooi ik dan elke keer wat verschillende kruiden overheen.. Kerrie, pikante kruiden, gewoon naturel.. Smaakt het toch allemaal anders!
ohw ja das ook errug lekker, kip marineren in wat yoghurt en tandori kruiden! hoeft echt geen sausje meer bij En dat je toch wel graag majo enzo neemt, logisch probeer dan alleen weinig te nemen, dan is het minder erg Je kan trouwens voor de lekker ook fruit aan een spies rijgen en dan roosteren, bijvoorbeeld ananas en banaan zijn warm en geroosterd erg lekker!
ik zou dan wat rundertartaartjes erop gooien... en je kunt ui ringen op de bbq gooien... komkommer in het zuur maken met een klein chilli pepertje erdoor.. en dan heel koud serveren is echt heeerlijk! ook kan je een gepofte aardappel maken op de bbq
Ik zou gewoon lekker eten wat je wilt bij een bbq (mits je m niet elke dag aansteekt). En dan de dag erna compenseren
kip, vis.. (lekker in folie met uitje citroentje olie) aardappel poffen grote gamba's groentes.. paprika courget.. en ik maak altijd lekker salade erbij
Ik dacht juist dat mozzarella hele lichte kaas was en niet zo slecht... Ik bak nooit in boter, dat kan prima in zonnebloemolie. De enige olie die je dan hebt is die waar je het in gebakken hebt, en een klein beetje op de bodem van je aluminiumfolie. Je kan in die champignons sowieso van alles stoppen. We hebben het ook wel eens met rucola of spinazie gedaan. De kaas erbij vind ik wel echt lekker omdat het dan gesmolten is.
Ik dacht dat fritessaus beter is. (Ooit ergens een keer gelezen dat het minder vet of minder calorieën zijn) Ik vind het in ieder geval nog lekkerder dan majo!
Haha, nee eigenlijk niet he? Hier ook niet zonder hoor! Wij eten wekelijks een bak Griekse salade MET van die romige Dodini en flink veel kalamata's. En dat is altijd nog lijnvriendelijker dan witbrood met sauzen.
Je hoeft het er niet mee eens te zijn hoor, maar het is gewoon een feit dat een entrecoteje van 100 gram 2x zoveel kcal bevat als wit stokbrood en daar eet je zo meer van dan 100 gram. Tel daarbij op die sauzen die je noemt.
Wat ik ook wel eens doe, brood (boterham doormidden snijden) beide kanten heel lichtjes insmeren met kruidenboter, echt minimaal. En dan op de BBQ roosteren,
Hier ook van van griekse salade met dodoni feta.. Ach hè bbq'en doe je niet wekelijk dus een keertje iets minder eten moet kunnen
Nou moet er niet aan denken.. Ja om ff vleesje te bakken voor de lekkere rook smaak maar hoef echt niet 3 keer in de week met vallen en nog wat derbij
't Is dat ik nu nog geen zon heb in de tuin, maar krijg er wel gruwelijke zin om te gaan bbc'en! Van het weekend beetje vroeg misschien.
K ga morgen gamba's halen heb er helemaal trek van gekregen ff in de olie met knoflook.. En op de bakplaat..