Hoi meiden.... Wij gaan graag in Bree een patatje eten en ik neem dan graag een cervela... echt jummie! Nu is het niet echt makkelijk om deze hier in de buurt te krijgen en toen ik hem ergens had gevonden betaalde ik voor 4 stuks bijna 4 euro! Mijn schoonbroer is laatst ergens geweest en heeft er flink wat voor mij ingeslagen. Het heet echt cervela maar heeft geen rood vel maar een soort van doorzichtig... Helaas vind ik deze niet zo lekker vanuit het frietvet maar hoe kan ik deze nog meer bereiden??? Tis zo zonde.... en nog een vraagje waar kan ik de 'normale' cervela met rode velletje kopen?
Dan ben je vlakbij! Ik weet niet wat cervela is, ik woon hier zelf net 1,5 maand! (In de winkelstraat).
nee daar gaan we niet Ik bedoelde overigens een SUPERMARKT oid waar ik het kan kopen. Elke frietzaak in belgie heeft wel cervela wij gaan naar het pistoleke mmmmmmmm die broodjes en die friet mmmm woon er overigens een half uurtje vandaan
Nou jazeg, ik meende toch echt te lezen: bereiding Belgische CAVIA! Wilde al een heel verontwaardigd berichtje plaatsen haha.
Oh die ken ik niet. Half uurtje maar? Weert dan Ik vind Bree echt geweldig kwa uitstraling, we zijn in Neerpelt, bocholt en Kaulille geweest maar de uitstraling mist daar echt! In de winter vind ik Bree net klein Oostenrijk
Haha zo gek is het eten van cavia toch niet, moet je maar eens naar Ecuador gaan, daar is het een echte delicatesse (En nee toen wij er waren heb ik het niet gegeten, wel zo gebakken op tafel gezien..snif snif, toch wel een beetje raar, maarja flappie eet je toch ook??) En ontopic, nee sorry ik weet geeneens wat ik me er bij voor moet stellen
Cervela worst (Belgisch) - Tuutsje vaan Teunsje - Maastricht Is het gewoon cervelaat? Dat verkopen ze toch bij elke supermarkt?