Help! BBQ, maar wat kan ik ruim tevoren klaarmaken???

Discussie in 'De lounge' gestart door PenK, 17 apr 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Alita

    Alita Niet meer actief

  2. Rnate

    Rnate Fanatiek lid

    10 jan 2010
    1.985
    0
    0
    Ja hoor eve afdekken en in de koelkast.
    Voor het opdienen even goed doorroeren.
     
  3. giraf

    giraf Niet meer actief

    Ja hoor, doe ik ook vaak :)
     
  4. PenK

    PenK VIP lid

    20 jan 2006
    6.275
    521
    113
    O joh, wat zit ik me dan druk te maken;)
    Donderdagavond even aanpoten en vrijdag zo aanschuiven, haha!
     
  5. Alita

    Alita Niet meer actief

    whahaha ik wens je heel veel plezier...en succes hahaha
     
  6. PenK

    PenK VIP lid

    20 jan 2006
    6.275
    521
    113
    Dank je!
    (hoe was je lasagna?)
     
  7. Gevulde eieren doe ik ook van te voren zolang ze koud en afgedekt blijven, blijft 't wel goed. Sausjes van tevoren, pastasalade van tevoren.. meloen met rauwe ham van tevoren.
     
  8. comr70

    comr70 Actief lid

    19 feb 2012
    206
    0
    16
    Even nadenken, veel dingen zijn hier al gezegd.

    - quiches (kan vegetarisch, met vis of met vlees)
    - wraps, deze kun je naar eigen smaak vullen. Zelf vind ik het altijd erg lekker en makkelijk van te voren te maken.

    Je kunt bijvoorbeeld met kipfilet met tuinkruiden, botersla, pijnboompitjes, Philadelphia kruidenkaas met tuinkruiden doen.

    Succes.
     
  9. Alita

    Alita Niet meer actief

    niet lekker want ik had een ander merk saus gekocht ...Knorr .. niet lekker. Ik wilde iegenlijk alles zelf maken maar vandaag wilde ik perse Roti eten....heeeeeeerlijk....en die pakken waren in de aanbieding..ik dacht koop dan maar ook de lasagnasaus....nee niet lekker!:(
     
  10. Wihe

    Wihe Actief lid

    24 nov 2011
    440
    0
    0
    NULL
    NULL
    En een kant en klare pot satésaus doe je gewoon op die avond zelf, want anders blijft t niet warm ;). Hihi alles wat bij de bbq komt vind ik zoveel lekkerder dan al dat gegrilde vlees.
    Als ik meedoe met een bbq, dan eet ik voornamelijk stokbrood met saté en kruidenboter. En veeeel komkommer, tomaat, salades, paprika etc etc

    Veel succes met de voorbereidingen en alvast eet smakelijk voor vrijdag ;)
     

Deel Deze Pagina