Goedemiddag, Mag ik met jullie meeschrijven? Lees hier een hoop goede tips! Wij halen hier aardappelen voor 2 euro en dan heb je 10 kg. Lekker zelf verse patat maken of gebakken aardappeltjes. Ze eten hier ook gekookte aardappelen maar die lust ik niet Liefs Springkip
tis gelukkig foutje van belastingdienst of foutje, wij waren met 1 rekening/opgave insturen te laat waardoor hun schatting hebben gemaakt en dit bedrag uit kwam. Nu moeten we alleen de boete betalen
Even een lachertje voor jullie Deze zogenaamde keukenprinses heeft zojuist hopeloos gefaald in de keuken! Ik wou een chocolade-notenfudge taart maken voor mijn schoonmoeder maken maar zonder erbij neer te denken steek ik mijn vinger in kokende karamel om te proeven (hoezo dom?!) en vervolgens zo'n pijn dat ik twee keer een pan heb aan laten branden Morgenochtend nog maar een poging doen.
Auw, dat meen je niet! Dat doet zeker pijn! Ik heb mijn vingers ook al meerdere kerel verbrand aan caramel.. ik leer het nooit...
Ik ben een stiekeme meelezer en heb vaak erg veel aan jullie tips. Toch geven we altijd nog wel veel uit aan de boodschappen maar wat bij ons wel help is het volgende. Wij halen altijd vlees bij een slachter/slager hier in de buurt. voor 35 euro hebben we voor 2 tot 3 weken heerlijk vers vlees. Wij vinden dit erg goedkoop en zo veel lekkerder dan supermarktvlees. Wellicht hebben/kunnen jullie niks met deze tip maar wilde hem toch graag delen aangezien ik ook veel aan jullie tips heb gehad. Dit is de site met de prijslijst waar wij altijd heen gaan: Welkom bij Slagerij Diepeveen Herveld
Goede tip Majel! Maar volgens mij kennen we dit in het Westen van het land niet zo.... Ik zal eens Googlen! Maar wat ik me dan wel afvraag, krijg je dan echt een heel beest mee? Want met veel dingen van een koe/varken/kip zou ik echt niet weten wat ik ermee moet of het staat me tegen om te eten....
Even laten weten; De taart is daarnet uiteindelijk toch nog gelukt Zo dadelijk even afwerken en dan kunnen we vanmiddag/vanavond hopelijk lekker smullen. Aankomende week ben ik vrij (met uitzondering van 2 nachtdiensten) dus dan zal ik wat meer gaan bloggen.
Nee hoor je krijgt echt geen hele koe mee ( tenzij je daar om vraagt). Het is wel zo dat als je bijvoorbeeld voor beenham kiest dan zit er hier nog wel het vet en vel aan maar is zo verschrikkelijk lekker. Verder is het meeste gewoon in stukken gesneden zoals je het ook in de supermarkt koopt. Dus bijvoorbeeld runderlappen voor stoofvlees krijg je gewoon in plakken mee. Ook hebben ze slavinken, hamburgers, shoarma, braadworstjes en nog heel veel meer. Op de site kan je zien wat ze allemaal hebben en wat het kost. Laatst hadden we weer een keer een weekje supermarkt vlees en manlief en ik vonden het allebei niet echt smakelijk meer vergeleken met het vlees van de slager.
Ah, leuk! Ik lees weer mee Maar ik moet eerlijk zeggen dat ik van je laatste taartrecept een beetje 'schrok' ... Jij zei dat het heel gemakkelijk was, maar bij het lezen van de (hoeveelheid aan) verschillende ingredienten, ben ik eigenlijk afgehaakt Vond het toen al te ingewikkeld
@Boodschappen; Vorig weekend hadden we de verjaardag van mijn broertje daardoor kon ik wat schuiven met het menu, deze week veel voorraad/restjes gegeten (had voor 27 euro groenten en fruit afgelopen week) en vandaag eten we bij schoonouders. Zal later op de dag of morgen even mijn lijstje plaatsen vanaf morgen. Gisteren trouwens echt een bijeengeraapt maaltje als diner; Had in de koelkast nog een schaaltje gekookte zwarte bonen, een schaaltje gekookte maïs, een bakje rijst, een bakje vega gehakt met Mexicaanse kruiden, 1/3 komkommer en een fles chilisaus met enkel een bodempje. Heb de komkommer in blokjes gesneden, alles door elkaar gehusseld, in de pan opgewarmd en met een lekkere salade hebben we heerlijk gesmuld
Haha, sorry daarvoor. Voor mij is het een hele simpele taart Als je wilt kan ik het recept hier plaatsen met de simpele dingen die je vaak wel in huis hebt?