Dat is voor mij de standaard ik-ben-alleen-en-heb-geen-zin-om-te-koken-maaltijd. Ik eet het met een stukje vlees en aardappelpurree Weinig variatie voor je dus
witte bonen in tomatensaus! zaaaaalig! met geparneerde kipsnitzel! ui in halve ringen fruiten! spekjes bakken! en gebakken aardappeltjes er bij! water loopt me in de mond
Hihi, mijne ook... Heb nog niet gegeten dus lust wel wat.. Zou ze zelfs wel met niets lusten... Hmmm!
2xtantein1week; ik doe meestal paprika en een zakje italiaanse roerbakmix bakken, dan de bonen erbij en lekkere kruiden. Je kan bijv italiaanse kruiden nemen. Ook lekker: uien glazig bakken, witte bonen erbij, rookworst erin en dan flink veel ketjap, kerriepoeder en paprikapoeder erbij. Evt lekker chili of cayennepeper erbij of sambal.
Die laatste: eet je daar dan ook aardappels oid bij? Of alleen dit.. Het klinkt lekker! Al vervang ik denk ik de rookworst voor stukjes salami... Maar ik ga het proberen!
@2xtantein1week Witte bonen in tomatensaus, zo lang niet gegeten, maar je brengt me op een idee voor deze week (ik probeer mijn vent andere groentes aan te smeren ipv broccoli en wortelen...) Hoe ik ze eet: uitje en een teentje knoflook bakken, peper en zout erdoor (flink veel peper), nog wat paprika poeder. Gehaktballetjes draaien met een kruidenmixje naar keuze erdoor en dan met rijst erbij. Heerlijk! Dat ga ik dus 1 van deze dagen eten IK kwam vandaag tot mijn verbazing erachter dat ik al die tijd teveel heb uitgegeven aan groente. Ok, vers is altijd lekkerder, maar ik heb nu 300 gram peultjes, spruiten en snijbonen voor 3 euro en nog eens 450 gram sperziebonen voor 70 cent. Normaal gesproken ben ik hier veel meer voor kwijt.... En volgens een vriendin smaakt het net zo goed. Dus ja, even uitproberen
Hoe bedoel je teveel? Waar kocht je het en waar koop je het nu? Kocht je vers en nu in blik? Of andersom? Haha, kan aan mij liggen hoor (zit er dik in ) maar snap m even niet...
Heb vandaag de financien weer eens bijgewerkt in een Excel bestandje, maar daar ben ik van geschrokken! Boodschappen moeten echt veel goedkoper kunnen! Dacht altijd dat het wel meeviel, maar er worden nog best veel losse dingen tussendoor gehaald jammer genoeg..... Dat moet beter kunnen, nieuwe missie is gestart!
haha. heb je je voorgenomen met hoeveel je het per maand of per week wilt gaan doen? Met hoeveel zijn jullie als ik vragen mag?
We zijn met z'n 3tjes. Het moet toch echt lukken voor 75 euro per week lijkt mij! Incl luiers en voeding en billendoekjes en toetenboeners... -zucht-
haha geeft niet Ik kocht altijd vers, dan ben je voor 300 gram sperziebonen zo 1,60 kwijt Ik koop de meeste van mijn groente bij de lidl, vers. Soms heeft c1000 een goede aanbiedingen, sugar snaps voor een euro ofzo. Potgroente vind ik niet lekker, meestal is dat naar mijn smaak iets te zout en te sompig. Dus nu ben ik om wat centen te besparen maar eens richting de diepvriesgroenten gegaan. Niet voor alle groenten, alleen die me vers ff te duur zijn. Verder zijn het toch vaak de goedkopere varianten die wij eten (broccoli, wortelen, champignon, mais, witte en bruine bonen etc)
@ Linana... diepvries groente, klinkt ok, maar ik kook met snelkookpan... en dan ben ik erg blonTTTTT want dan weet ik niet hoe lang ik het moet koken... Iemand nog meer snelkookpan ervaring?
@mandysmamsie Oh nee dat weet ik ook niet.... Misschien gewoon een keer uitproberen? Minuutje of 2 ofzo? Ik gebruik de snelkookpan alleen voor vlees en zelfs dan moet ik mijn vriend aankijken
lol... draadjes vlees? Kijk hem ff aan dan, want mijn draaitjes zijn altijd taai... ik blijf zoekende. Hoelang doe je de groente in een gewone pan.. en laat je ze dan met een bite, of lekker zacht? Lol, ben geen keukenprinses
Draadjesvlees daar moet je een scheutje azijn bijdoen als het suddert, daar word het vlees lekker mals van'
Hij is er nu niet, maar ik zal hem ff vragen hoe lang geitenvlees er altijd in moet. Dat komt op hetzelfde neer Ik hou van een bite in mn groenten, die slappe toestand is leuk voor wanneer ik geen tanden meer heb, maar tot die tijd lekker knapperige boontjes enzo In een gewone pan moet dat een minuutje of 5 koken denk ik. Vers is dat. De diepvries wordt ff uitproberen
Toetenboeners etc heb je toch helemaal niet nodig? Gewoon washandje met water of als je onderweg bent, water uit een flesje en een zakdoekje oid? Spaart toch weer geld.