Jammie die klinkt wel erg lekker zeg, die ook maar maken voor het weekend als ik mn verjaardag ga vieren.
Ff weer een vraagje Ik ben nu met de cheesecake laag van deze taart bezig, maar kom er achter dat ik geen aluminiumfolie heb, dus kan hem niet in het water zetten. Nu heb ik hem er gewoon in gezet. Moet hij dan net zo lang?
Toen ik vanmorgen op zoek was naar een leuk recept voor iets lekkers bij de koffie voor het bezoek morgen kwam ik deze tegen... hij staat nu in de koelkast op te stijven. Met het tussendoor snoepen heb ik nu al zin in morgen MMMM Dank je voor het delen van dit recept!
Graag gedaan.. Heb de taart alleen zelf nog steeds niet gemaakt Vorige week de slagroomtaart van esmee gemaakt en die was makkelijk om te maken en ook nog eens lekker! Misschien van het weekend dan maar eens aan de slag met de stroopwafel taart.
Misschien een domme vraag. Maar room is dat slagroom of gewone room? (nog nooit gezien in de supermarkt of niet op gelet ) en de kwark wat voor smaak is dat? Sorry maar ben totaal geen keuken prinses ofzo Hihi
Voor de mensen die mijn recept proberen van de witte chocolade taart met bastogne koek bodem heb ik nog een tip .. Bewaar 2 a 3 koekjes en verkruimel deze met wat grote stukjes en meng deze door de chocolade vulling, dan heb je EN een bodem van bastogne EN lekkere grove stukken door de taart zelf ... @PenK heb je hem al geproefd ?
Nee, nog niet. Vanavond ga ik een lekker toetje met de meiden maken; 'Eton Mess', morgen witte chocoladefudge met noten of jouw taart.... (ben trouwens aan de lijn, had ik dat al gezegd), hahaha!
Witte chocoladefudge met cranberries (kan eruit gelaten worden als je wilt, ik doe ze er zelf niet in) en luxe ongezouten noten. Ingrediënten: - 350 g witte chocolade - 1 blikje gecondenseerde gezoete melk (397 g) - 30 g ongezouten roomboter - 80 g gedroogde cranberries - 80 g ongezouten noten. Bereiden: Verwarm au bain marie (kan ook zo op een laag vuur in een pan met dikke bodem) de gecondenseerde melk en de roomboter. Voeg dan de chocolade in kleine stukjes toe en laat onder goed roeren de chocolade smelten. Voeg van het vuur de cranberries en de noten toe en meng goed. Giet alles in een vierkant bakblik van 23 cm, dat je bekleed hebt met bakpapier. Laat de fudge minstens 4 uur opstijven in de koelkast ( als je je kan beheersen liever een hele nacht!).Snijd de fudge in stukken en bewaar in de koelkast. HET KAN INGEVROREN WORDEN! (sorry, beetje raar en groot lettertype, heb geknipt en geplakt vanuit Word)
Ik ga er vanuit dat er slagroom bedoeld word. En kwark zonder smaak. Gewoon naturel zeg maar. Ik wil deze taart ook nog steeds maken. Welke biscuitjes zijn het lekkerst voor de bodem?
Kan je voor zo kwark taart van dk oetker ook een bastogne bodem maken i.p.v zo biscuitbodem? En hoeveel bastogne heb ik dan nodig en boter??
Zo'n bodem kun je idd prima gebruiken!!! En mocht je een bastognebodem doen, ik gebruik zelf altijd ongeveer een pak