Kan ik dit nu al doen?

Discussion in 'De lounge' started by iMama, Jun 8, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. iMama

    iMama Actief lid

    Oct 21, 2011
    445
    0
    0
    NULL
    NULL
    Morgen viert onze oudste feest. Maar helaas heb ik morgenochtend niet zoveel tijd voor voorbereidingen. Zou ik komkommer en worst nu al kunnen snijden of droogt t dan uit? Leverworst doe ik niet van tevoren snijden. En fruitspiesjes zou ik die nu ook al kunnen maken?
     
  2. Ellen291982

    Ellen291982 Niet meer actief

    Ik zou het vanavond doen. Ik had vorige maand ook een feestje en zou het nooit in een ochtend afkrijgen dus ook de avond ervoor al vanalles klaargemaakt. In bakken gedaan die ik goed af kon sluiten en in de koelkast. Was allemaal nog vers de volgende dag.
     
  3. jongmam

    jongmam Bekend lid

    Jul 17, 2009
    817
    177
    43
    Female
    Verzorgende-IG
    Hmm ik zou het niet doen, het kan idd uitdrogen als het niet goed afdekt.
    Maar ik denk dat ie morgen dan ook niet meer lekker smaakt.
    Met fruit zou wel kunnen denk ik.
    Maar hangt ervan af wat voor fruit je wilt gebruiken.
     
  4. Ellen291982

    Ellen291982 Niet meer actief

    O ja alvast gefeliciteerd voor je zoontje en veel plezier!
     
  5. jongmam

    jongmam Bekend lid

    Jul 17, 2009
    817
    177
    43
    Female
    Verzorgende-IG
    Dat is waar ook, van mijn kant ook gefeliciteerd.
     
  6. 078mama

    078mama Niet meer actief

    Dat zou ik niet doen. Dat komt echt niet te goede van het product. Misschien even een vriendin een uurtje eerder laten komen morgen?

    Gefeliciteerd
     
  7. iMama

    iMama Actief lid

    Oct 21, 2011
    445
    0
    0
    NULL
    NULL
    Bedankt meiden! Hij is al jarig geweest maar t echte feest is hier altijd voor in t weekend. :)
    Fruitspiesjes heb ik aardbei, banaan, bosbes, rode druif, meloen, mandarijn. Ga er een regenboogje van maken ;)
    Banaan kan denk ik morgen pas. En meloen beter ook pas vanavond laat?
     

Share This Page