nee dat zou ik ook gewoon weggooien.. hier is het meestal met 1 maand wel op, kip en gehakt altijd in porties in de vriezer, maar max. 2 a 3 mnd.
oke hij ligt al in de vuilnisbak handige site trouwens.. Zo maar even naar de winkel.. VERSE gehakt halen whaha bedankt voor de reacties!
Als ik 'oud' vlees heb,kook ik het en hebben mijn honden een heerlijke maaltijd. Die hebben sowieso een sterkere maag dan wij mensjes.
Als je schoonmoeder komt eten zou ik het gewoon voorschotelen Maar ja weet niet wat jou band is met jou schoonmoeder
Ik zou dat rustig proberen, zolang het vlees maar niet gekruid is en je een hele goede vriezer hebt. Als het zo erg zou zijn als er hier beweerd wordt, dan zouden we hier al wel vaker ziek zijn geweest...en als dat dan niet hier was, dan was ik dat van huis uit wel geweest.
tja ik weet niet beter of mijn ouders hadden ook wel eens vlees heel lang in de diepvries liggen.. en wij zijn hier nog nooit ziek van geweest.. vandaar dus mijn twijfel..
Ja, dus je kent het anders. De 'boekjes' zeggen heel veel en gaan altijd uit van het zekere voor het onzekere. Vertrouw gewoon op je eigen waarneming, zulke dingen moet je hier niet vragen