vind ik dus ook, de smaak word dan minder. vind ik trouwens met pannenkoeken mix ook, de mix waar je alleen water bij toe hoeft te voegen is niet zo lekker als de versie waar je alles nog moet toevoegen.
Dat klopt, dat vind ik ook. Dat wilde ik er ook nog bijna bij schrijven in mijn bericht. Dan vind ik de smaak ook minder lekker. Net als die kruidkoek waar je alleen wate hoeft toe te voegen, dat vind ik dan niet zo geweldig smaken... De cake staat alweer ruim een half uur te bakken... Ik heb niet van het beslag gegeten. Dat vind ik wel heel knap van mezelf.
Dit is dus wat ik bedoelde.... Bij mij was het de vorige keer nog hoger in het midden. In mijn ogen toch mislukt, sorry . Maar hij ziet er wel errug lekker uit hoor !
Hihi, solly . Gewoon weggeven, net als ik. Is vast niet goed voor de lijn (zie dat je al 4 kilo kwijt bent!)
Hier is die ook altijd iets hoger in het midden hoor. Doe je de cake wel iets onder het midden in de oven? Ik gebruik altijd een pak van koopmans boerencake waar ik nog eieren en boter aan toe moet voegen, dan doe ik hem 70 min in de oven op 150 graden (hetelucht) en dus iets onder het midden.
Maar opzich lijkt die bult heel hoog op de foto maar het viel best mee hoor in werkelijkheid. Ik zou zelf een cake pas mislukt noemen als hij niet helemaal goed gaar is en er uitgezakt uitziet. Maar een rare vorm noem ik niet mislukt. Maar als de cake nog niet goed gaar is, vind ik hem vaak het allerlekkerst.
Owja, dat is heerlijk... Mijn oma bakt de beste natte caken (zo noemen wij ze) die er bestaan... Eigenlijk dus bewust mislukt, maar zo lekker!!!