Echt? Hier in de buurt niet hoor . En het zakt volgens mij ook vrij snel in nadat het uit de oven komt, dan is het toch niet meer lekker lijkt me? Wij eten het in Turkije altijd bij bepaalde restaurants als voorgerecht, heerlijk...In Nederland heb ik het geloof ik nog nooit gegeten.
Huh? Somun ekmek is bij mijn weten weer heel wat anders, dat is vrij compact brood, lijkt een beetje op Nederlands brood... oh op Google vind ik echt 10000 verschillende plaatjes, dus blijkbaar worden er verschillende soorten verstaan onder die naam
ik heb het een keer bij toeval zo gekregen toen ik een ander soort turks brood aan het proberen was en dat was in een gewone oven hoor!
Nou, ik haal het heel vaak hoor hier En bij restaurantjes (in Amsterdam) krijg je het ook als je erom vraagt. Ik maak er altijd iskender mee.
ik bedoel echt dit http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS4ggImXhuqu24xTF9_fXHfGSxlg3Fp-1aq0H3fFz0J2FWdTj9GRFUH3YCR-Q heel dun en echt gevuld met lucht om het zo maar ff te noemen
tis wel een beetje dat idee jah denk dat ik mijn turkse vriendjes maar weer eens op moet trommelen hahahah
DeesDees, heb je mijn uitleg van daarstraks weggehaald? Ik had het namelijk inderdaad zo uitgelegd. En nu is mijn post weg, maar zeg jij exact hetzelfde. Sorry, grapje. Zal het niet meer doen. Dus ook geen receptsuggestie met een fietspomp?
@Katalaya; Ik heb niks verwijderd. Heb niet eens gezien dat je reactie weg is. Zal zo even een blik achter de schermen werpen.