Bij deze een taartje voor de zoon van een vriendin van mij.Doe maar bert en ernie was de opdracht. Onderste taart gevuld met aardbeienkwarkpussing en bosvruchtencreme. De bovenste taart gevuld met een laag chocolademouse en een laag hazelnootcreme met nootjes
ik heb even een vraag aan de dames hier: Ik wil voor de verjaardag van mijn zoontje een mickey mouse taart laten maken. Nou heb ik al iemand gemaild hierover: en ze heeft nou extra kosten berekend voor de vulling chocolade met aardbeien, wilde ik, nu krijg ik replay : choco met verse aardbeien 4 euro en geboetseerde mickey 5 en taart 27 euro in totaal dus 36 euro voor een taart van 22 cm is dat een normale prijs?
Dat is lastig te zeggen.. maakt ze gebruik van biscuit of van cake? (meesten biscuit).. Is het een ronde of vierkante taart? Hoeveel stukjes rekent zij eruit? Is het een bedrijf of iemand als hobby? Hoe is haar kwaliteit? Allemaal facetten die de prijs kunnen beinvloeden.
Weet iemand een goede, redelijk makkelijk te maken how to van een prinsesje of een leuk meisje? Onze oudste wordt zondag namelijk 4 en ik kan niemand vinden die het voor me kan boetseren
ga eens kijken op deleukstetaarten.nl Geen idee of daar iets staat, er is iig heeeel veel te vinden. En er moet via google ook ongetwijfeld wat te vinden zijn, zoektermen in het engels vergroten je slagingskans,anders een boetseerboek uit de bieb. Ik kan je niet helpen, ben niet zo goed in boetseren. Maar als ik iets uit wil zoeken doe ik dat via bovenstaande manieren...
hier eentje die reeds geboetseerd is... is van een dinnetje van mij gewoon proberen na te doen zou ik zeggen
je moet eigenlijk alles apart maken ik zal eens ff kijken of ik een how to van een boetseersel heb, dan kan je deze mss gebruiken ivm de opbouw
en ik gebruik altijd een droge spaghetti ipv tandenstoker, mss ook nog een goede tip verder zeker met tylose en water een soort lijm maken, droogt vlugger en is gemakkelijker zodat het samen blijft kleven
isomalt nog nooit mee gewerkt.. staat ook op mijn to do list..samen met sugarveil, bloemen op draad etc etc
plakken met isomalt? Lijkt me wel veel werk en veel risico dat het mis gaat (lekken enzo)... Hier alleen isomalt om juwelen te maken..
is t nou een beetje te doen.. juwelen er mee maken? Ik lees veel over belletjes en dof uitgeslagen isomalt nl. Is t btw nog eetbaar dan? Je hoort/leest dat t redelijk hard wordt nl en een gratis kunstgebit bij je taarten leveren lijkt me nu ook niet geweldig
die belletjes zijn idd een probleem, maar als je het in een hele kleine dikke papieren spuitzak doet kan je er prachtig mee kleven en eten... nuja, als het niet te dik is is het best lekker