Dag bakkertjes, Ben bezig met een chocoladetaart en nou moet ik de bovenkant en zijkant straks 'versieren' met kruimels. De vulling en zijkanten van de taart worden besmeerd met dikke chocopudding. Geen probleem om die kruimels op de bovenkant te krijgen, maarre, hoe krijg ik in hemelsnaam die zijkanten versierd?? Die taart op z'n zij leggen en dan de versiering erover strooien lijkt me geen optie, dan valt ie uit elkaar lijkt me. Iemand hier to the rescue?
Kruimels, nougatine, vlokken op je hand en tegen de taart aan. Lekkere smeerbende maar wel effectief!
Bovenstaand idd. De kruimels(hagelslag jammie) in een grote bak gooien en gewoon met je handen tegen de zijkant plakken. Smakelijk alvast.
En dan wel een doek of iets anders eronder zodat je de kruimels ook er weer af kun halen. Anders kun je die allemaal weg gooien en dat is zonde...
Zijkant rondom insmeren zodat je de taart tussen 2 handen kunt houden (boven en onderkant) en dan in een ruim bord met kruimels etc dippen..
Je taart op een hoger plateau zetten zodat hij vrij van de grond staat. Nu kun je een bord met kruimels onder de rand van de taart houden en de kruimels vanaf het bord ertegenaan drukken.