zelfde als suikerparels bedoel je MamaK? Die zijn immers prima eten. Ik geef toe ik vind t ondingen om te eten, maar ze staan zo leuk en mooi
btw.. Ik plaats niet veel meer hier , maar deze zal ik nog wel even plaatsen hiero. Vind ze wel toepasselijk voor een zwangerschapsforum en zo had ik er 16 Heel kinderdag verblijf hiero
Goedeavond Dames, Is er iemand hier die een taart kan maken, van hello kitty? Uit omgeving zuidholland? Rond de 15 a 20 personen. Het is wel al voor 11 aug. Tegen betaling uiteraard. Als er iemand is, wil je me dan een PB sturen?? Mvg DutchAngel
dames, ik heb weer even een vraagje. Ik ben voor mijn dochters verjaardag een 2 laags stapeltaart aan het maken maar twijfel nu ff of ik het wel goed doe. IK heb 2 taarten van verschillend formaat gebakken alleen in hoogte zijn ze wel ongeveer hetzelfde. Ik zie echter als ik google bijna alleen maar taarten waarvan de bovenste taart hoger is als de onderste. Zal het wel mooi zijn dan zoals ik het nu heb?
Had ik ook hoor Sann.. En vergeet niet iets in je onderste taart te doen, qua stokjes, oid he? Voor versteviging en tegen het inzakken van de onderste taart
@sann thanks enne.. ik vind t persoonlijk juist mooier al alle taarten qua hoogte ongeveer gelijk zijn. Nadeel is dat me dat juist vaak niet lukt Goed stutten.. komt allemaal goed.
KK en sweet bedankt voor de reactie. Dan ga ik het zo laten. Stutten had ik al gelezen. Ik ga van die dove chocoladesticks gebruiken
het is voor eigen gebruik he? dan kunnen in mijn ogen die chocosticks prima. Ik stut persoonlijk echter altijd met houten dowels....just to be sure
Hallo dames! Ik heb een vraag over het maken van popcakes, hebben jullie daar ook ervaring mee? Ik heb het gisteren voor het eerst geprobeerd. Ik heb nog niet de juiste stokjes gevonden om ze op te zetten, want ze gleden steeds van de stokjes af . Ook lukt het glazuren niet... Als ik het met een lepel erover giet: De glazuur is te zwaar en daardoor prikt het stokje door de bovenkant van de popcake... Als ik de popcake door de glazuur haal: glijdt de popcake van het stokje af en ligt midden in de bak glazuur . Ik wil graag popcakes maken en versieren ipv beschuit met muisjes, maar zoals jullie merken kan ik nog wel wat tips gebruiken!! Alvast bedankt voor het lezen en de eventuele tips! xx
@Daan, ik smelt candymelts samen met crisco door elkaar en dan kan ik ze er zo doorhalen. Qua stokjes gebruik ik de cakepop stokjes. Wilton Lollipop Sticks 10cm, pk/50 - 1912-1006 - Deze haal ik eerst door de candymelts/crisco vloeistof, daarna in het cakebolletje en dan even in de koelkast om stijf te worden en vast te gaan zitten. Daarna haal ik de cakepops door de candymelts/crisco heen.. Hopelijk snap je het zo ff.. Haha.. En daarna door de muisjes halen als de vloeistof nog vloeibaar is
@ Knuffelkonijn: Ik heb me eens uitgeleefd op die site . Hoe doe jij dan de verhouding van de candy melts en de crisco? Ik ben met beide niet bekend . Is het makkelijk in gebruik? Leg je dan de popcakes op de kop in de koelkast? Ik liet ze namelijk rechtop staan .
gewoon een soeplepel vol er bij doen je ziet het wel als het lekker smeuig is kan ook prima bij gewone chocolade
Sorry dat ik het hier kom verstoren.. Beter geen crisco bij de chocolade of melts doen.. want dan wordt je choco daarna niet meer mooi hard en glanzend.. Dus dan blijft het een zachte massa wat eromheen zit... niet heel handig om te eten.. Het belangrijkste is om goede melts te gebruiken.. ik verkoop ze van het merk in2bake.. worden heel mooi vloeibaar en drogen mooi op.
Hallo meiden! Vandaag weer druk aan het proberen geweest en wilde het resultaat toch even met jullie delen . Het is goed gelukt met de candymelts en de crisco! Alleen vond ik de witte candymelts niet helemaal goed dekkend? Wat vinden jullie ervan?
Hoi lieve meiden, Hele tijd geleden..sorry sorry sorry!! Ik dacht.. laat ik jullie eventjes op de hoogte houden. Hier gaat het nu (eindelijk) goed.. Ik ga vanaf volgende maand weer naar school, spw-3 groepsleidster van een kinderdagverblijf. Erg leuk en erg veel zin zin!! Ik heb ook nog een leuk nieuwtje... Wellicht ga ik vanaf volgend jaar (..januari bedoel ik hé ) ofzo wel weer beginnen met taarten. Ik dacht dat ik het met gemak kon loslaten, maar ik mis het zo erg. Maar het was nu gewoon even niet anders, ik heb er echt geen tijd voor en het geld kon ik zo ontzettend goed gebruiken.. Maar een hoop heb ik ook bewust niet verkocht, zodat ik niet écht alles opnieuw moet kopen. Nouja ik ben benieuwd naar jullie mening hier over Ik mis het gezellige geklets ook ontzettend hier.. Liefs, Iris xxx En @ MamaK: Dan kom ik ook weer gezellig naar je toe op je nieuwe locatie voor een workshop, om de hersenen weer eventjes een boost te geven haha