@Strijkkraal,een hele mooie taart en vrolijke taart. Hier mijn 2 laatste taartjes. Choco biscuit gevult met verse frambozen,slagroom en frambozenjam
Leuk he, die gekleurde taarten! Ik heb voor een kerstverjaardag een keer eentje gemaakt met om en om rood en groen en dan gescheiden door witte chocolade ganache. Was erg goed gelukt
Van de week ga ik me ook wagen aan een eerste taart, gewoon simpel met bloemetjes en als dat lukt ga ik hello kitty proberen voor onze dochter. Ben benieuwd of het me lukt.
Hoi Meiden, Wat een mooie taarten allemaal dit zijn mijn laatste 2 taarten Deze is gevuld met monchou bavourios een laag tropisch fruit en een laag tropischefruit mousse
En deze Gevuld met mascarpone met aardbeien en witte chocolade en een laag aardbeienjam en een laag aardbeienmousse ( alles homemade ) en boven op zwitserse room met vruchten
Hoe bewaren jullie de taarten nu in dit warme weer? Ik ga dit weekend aan de bak in verband met mijn vaders verjaardag, maar ik weet even niet hoe ik het nu moet doen (wordt een twee laagse marsepein taart)... Wil natuurlijk niet dat ie uit elkaar flubbert, maar wil ook niet dat ie smelt....
Ik zet hem zodra ik even iets aan het doen ben waarbij ik de taart niet nodig heb hem in de koelkast gaat prima Of pas hij niet in de koelkast met 2 lagen bedoel je dat? want dan kan je het beste een taartkarton tussen de lagen doen en hem eraf halen en later op de andere taart zetten?
Biscuit gebakken gevuld met aardbeien botercreme aardbeienjam en aardbeienmousse Afgesmeerd met botercreme en dan chocolade stokjes tegen aan plakken ( dit zijn smurfensticks) en dan vol gooien met fruit mmm je zou er nog een laag zwitserseroom onder kunnen doen of slagroom maar dat heb ik niet gedaan wou een ''gezonde'' taart maken haha
Wauw, wat een lekkere kunst! =) Misschien moet ik toch eens vaker de keuken in hihi, krijg er honger van!
Zie nu pas voor het eerst dat er een taarten topic is op het forum, super! En wat een mooie taarten zie ik er tussen. Ik heb zelf een poging gedaan om een taart te bakken voor mijn dochtertjes verjaardag en wilde deze bekleden met fondant. Alle benodigdheden aangeschaft maar krijg geen mooi hoog kapsel.... Heb de bakkers cake mix van koopmans geprobeerd, niethoog en niet luchtig genoeg, vervolgens getracht moscovisch deeg te maken..iets beter maar krijg geen goede hoogte in mijn kapsel, kan em niet eens twee keer doorsnijden... Wat doe ik fout?