Nou deze week lukt het heb alles in huis dus hoef geen boodschappen meer te doen. Maar volgende week word het weer kicken ik ga nu vast bedenken wat we volgende week eten. Dit hete weekend helpt me niet echt maar goed ! wat frisse maaltijden bedenken er van uit gaande dat het nog warm blijft
Ik moet ergelijk bij zeggen dat wij 1 x in de maand groot boodschappen doen voor 130 euro, dus daar zit dan bij groentepotten van alle soorten een paar, broodbeleg drinken,wasmiddel, maar door de weeks moet ik dan halen luiers: 1x in de 2 weken, Aardappels 1x grote zak. Rijst Sigaretten voor manlief, daar is al een hoopop bespaard dus denk dat dat volgende week weer 10 euro er af. eigenljk als ik het zo opsom zou dat makkelijk moeten lukken met 60 euro.. alhoewel kattenbrokken halen we ook wekelijks en daar zitten we an whiskas vast. dat is zeg 20 in de week.
ja die 30 euro is ook echt voor het eten van ons. Benzine, kattenvlees zit daar niet bij zoals ik al zei. Ik heb nu nog steeds een voorraad natuurlijk maar zodra ik door de voorraad heen ben weet ik niet of het alsnog lukt voor 30 euro. AL vind ik persoonlijk dat het gewoon MOET lukken
hahahah ik kom bijna nooit bij c1000 oid lidl en nettorama zijn mijn favorieten vrienden op dit moment
ik heb nog een lekker (stamppot) gerecht dat ik graag met jullie wil delen: Zomerse stamppot ijsbergsla ---------------------------- Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Hollands Ingrediënten 1 kg aardappelen 200 gr spekblokjes 1 krop ijsbergsla 1 tl kerriepoeder zout en peper 1 dl melk 2 teentjes knoflook 200 gr belegen kaas Bereiden Snijd de sla in reepjes, was ze en laat uitlekken. Kook de aardappelen gaar. Bak de spekblokjes uit. Pers de knoflook uit. Snijd de kaas in blokjes. Verwarm de melk. Giet de aardappelen af, stamp ze fijn en roer er de warme melk, peper en kerriepoeder toe. Schep de sla en de spekblokjes door de aardappelpuree. Roer vlak voor het opdienen de blokjes kaas door de stamppot Materialen Stamper Knoflookpers Bronvermelding Clubs SUPERGOEDKOPE RECEPTEN
voor hoeveel personen is dit? En eet je dan ook veel groente en fruit? Vind dat nl al zo verschrikkelijk duur als je dat vers wilt eten...
Hier ons weekmenu: Wo: spaghetti met saucijs, broccoli en roomkaas Do: Vis, wortels en aardappeltjes in schil in de oven Vr: Lasagne met spinazie en courgette Za: bij ouders Zo: Kip, sperzieboontjes, rosti Ma: Uientaart Di: Penne met geroosterde paprikasaus ( Echt een aanrader!!) Goedkoop weekje voor ons want we hebben deze week sla, sperziebonen en snijbonen uit eigen tuin gekregen. Aardappels had ik nog en vlees komt allemaal uit de vriezer. Voor 15 euro gekocht aan ' eet ' boodschappen en verder nog voor 10 euro aan schoonmaakmiddelen, shampoo ed ingeslagen bij C1000 euroweken. Ik probeer alles zonder pakjes te maken, maar ik vind de lasagne van Honig erg lekker en tot nu toe onvervangbaar, dus die maak ik nog mooi uit een pakje
Groente en fruit haal ik altijd bij de Lidl. Vind het erg goed en goedkoop. En vaak de seizoensgroente halen, dat scheelt ook al veel. In de winter haal ik nog wel eens groenten uit zo'n diepvrieszak bij de lidl. Ook erg lekker en gezonder dan blik.
@Norah12: klinkt lekker allemaal. Maar... hoe maak je die geroosterde paprikasaus? Als echte aanrader wil ik het wel een keer proberen
Ik heb op dit moment meloen , banaan , aardbeien en appels in huis. Dat is voldoende lijkt me Fruit is bij de Lidl echt niet duur en het beste getest !! Groente neem ik uit pot of bij de lidl mee , bijv bloemkool , broccoli oid Ow en we zijn met 3, mijn man en ik en mijn zoontje van 4