Hoi , ik had graag wat tips wat jullie zoal te eten maken met dit warme weer want mijn ideeën zijn zoek...
Wij ook . Verder maak ik voor mijn man en mijzelf met dit warme weer vaak een salade, en voor de kinderen heb ik meestal nog wel iets ingevroren, macaroni of chili con carne ofzo. Ze houden echt niet van pasta- of rijstsalade.
Uhm best wel winterachtig haha. Ik heb zo'n zin daarin sinds ik zwanger ben. Gister hadden we boerenkool met worst en vanavond indische bruinebonensoep
ik afbakbroodjes met beleg en mijn man rusti (van die avikozakken) met een boomstammetje, en voor Rosalie een potje groentelasagne van de olavarit! Wat een eten! En natuurlijk IJS!!! als toetje!
ik heb voor vanavond een turkse pizza met sla en tzaziki en voor het weekend draai ik voor 2 dagen een koude pasta salade in elkaar brood erbij en ik vind het gezegend
Vanavond een curry met knoflookbrood erbij, morgen zelfgemaakte pizza met sla, zondag aardappelkroketjes met erwtjes en schnitzel. Verder vaak ook pastasalade met dit weer, (maar we hadden net de afgelopen dagen al spaghetti gegeten, dus geen zin in pasta nu).
ik eet straks.. een koude pasta salade met pesto tomaatjes mozarella pijnboompitjes en kipfilet erin.. lekker simpel!
haha geniaal, zit je midden in een hittegolf (oke das wat overdreven) en jij eet stampot boerenkool en bruine bonen soep... tijd voor unox
ik heb ook nooit echt zit in eten met dit weer. Ja lekkere salades enz maar de kids zijn weer van gewone pot haha. Die krijgen vaak uit de vriezer wat ik over had van een andere keer. Vanavond eten de kids stampot en wij een snitzel met groente erover!
Gisteren gebakken aardappeltjes met spinazieschotel, eergisteren chili con carne met rijst en vanavond macaroni ( zonder pakjes ) met een bult paprika, uien en champignons. Hmmmm lekker. Vind het ook altijd moeilijk met dit weer. Shoarma met friet en een salade is ook wel erg lekker. Of een bbq met watermeloen, salade, stokbrood en frietjes.
avacado cherry tomaat komkomer,bospeen salade met citroen,knoflok olie saus + zeer luchtige omelet met kaas+libanees brood!
Mijn man is op dit moment broodje kebab aan het halen. Met dit weer hebben wij beide geen zin om te koken..
Pittige Vleessalade Ingredienten 1 komkommer 200 g rosbief of ham, in smalle repen 1 rode ui, in smalle ringen 1 rode peper, zonder zaadjes, in smalle reepjes 2 eetl. gehakte bieslook (vers of diepvries) 75 g veldsla of gemengde sla voor de dressing: 1 eetl ketjap manis 1 eetl. honing 3 eetl. witte wijn mespuntje cayennepeper of paprikapoeder Bereiden: Was de komkommer, schil deze in de lengte in strepen met een dunschiller. Snijd er plakjes van 1/2 cm van en halveer deze. Meng ze met de rosbief/ham, uiringen, rode peper en de helft van de bieslook. Bereiden: Meng de ingrediënten voor de dressing. Verdeel de sla over 2 borden of een schaal. Schep de komkommer/vleessalade erop en sprenkel de dressing erover. Strooi de rest van de bieslook erover. TIP: Ook lekker is het om het vlees te vervangen door gerookte zalm Neem in plaats van witte wijn in de dressing 1 eetlepel sesamolie en 2 eetlepels arachide- of zonnebloemolie.