in het weekend vind ik hte leuk om recepten uit te proberen en met name van Jamie oliver. De rest van de week kook ik wel vers maar wel iets dat binnen 30 minuten op tafel staat.
Ik kook meestal uitgebreid. En veel verschillende soorten maaltijden. Van aardappels, verse groente en goed stuk vlees. Tot lasagne met verse groente gesneden. Ook een groentetaart vinden ze hier geweldig. Meestal maak ik er nog een salade bij van soms sla en soms spinazie. Soms een heerlijk soepje. Alleen op dit moment sta ik minder lang in de keuken, heb de energie er tijdelijk niet voor. En ook ben ik op dieet vanwege zwangerschapsdiabetes en mag ik vrij weinig nog eten, dus is koken ook veel minder leuk.
Heb net 2 uur in de keuken gestaan om een pastasaus te maken. Met alleen maar verse ingrediënten. Ik maak dan ook gelijk heel veel en vries dat in. Nu ben ik vrij vandaag en heb ik daar tijd voor, op werkdagen lukt mij dat echt niet alleen met 2 kinderen... Ben nu ook nog bezig een appeltaart te maken.
Ooohhh... lekker!! Ik heb zoveel zin gekregen in wraps van dat burrito-topic van een paar dagen geleden, dat we dat vanavond en morgen eten. Dat is voor ons niet echt uitgebreid koken, maar wel heel erg lekker!
Ma t/m woens uitgebreid Dond: bij mijn schoonouders (ook uitgebreid) vrij: pizza weekend: ML koken en dat is ook lekker dus 5 dagen in de week
Kook sowieso iedere dag voor mn kleine meid. Ook als wij patatje/pizza bakken ofzo. Maar echt uitgebreid heel weinig ivm tijdgebrek en niet zoveel energie daarvoor..helaas. Wel zorg ik dat we zo'n 6 dagen iets met verse groente eten, ben dol op groente en man en dochter lusten ook alles dus dat is makkelijk. Vind het gezellig dat ze zo lekker kunnen eten, dan heb je ook nog eens eer van je werk!
tja wat is uitgebreid hahaha ik eet in elk geval 4x per week iets makkelijks ( pasta, stamppotje, aard/grente/vlees) meestal dan 1 dg iets echt simpels ( afhaal ofz) en dan 2x gezellig iets uitgebreider koken met man...
Ik kook 5 keer per week. En koken is voor mij niks ingewikkelds, gewoon aardappels of pasta Ik heb een hekel aan koken maar vind dat ik voor de kids vers moet koken. 1 dag eten we brood met soep en meestal 1 dag kant en klare lasagne ofzo.
Dat is toch voor iedereen anders? Voor de een is uitsloven een maaltijd maken die niet uit een pakje komt, voor de ander is het een complete rijsttafel maken. Is maar net wat je gewend bent.