Ik heb ook een keer bami gemaakt met een zakje bamikruiden van conimex. Gatver de gatver. Hoe krijg je het nou gewoon zoals bij de chinees? Dus lekker smakeloos? Haha!
Dit was idd lekker, thanks! Ik heb er ook nog ketsjap door gedaan. Mn man zei "Het is vast lekker, maar 't ziet er raar uit" maar hij vond 't idd ook goed smaken.
Leuk om te horen! En idd ketjap kan je er altijd naar smaak toevoegen ook evt als je al op hebt geschept.
Ik maak altijd eiermie, hou niet zo van die dikke bami slierten. En dan kipfilet kruiden met peper, ketjap en knoflook, bakken, pak bami groenten erbij, zakje bami goreng mix van conimex, lepeltje sambal erdoor..als dat klaar is lekker zilveruitjes en augurk erdoor, gebakken eitje, kroepoek en seroendeng. Weet je wat ook lekker is, noten rijst koken, daar een zakje nasi goreng door en stukjes chorizo worst en kipfilet in ketjap ernaast hmm.
Hier maak ik bami zo pak spaghetti knoflook uien ketjap manis paar eetlepels faja lobi bami trassi peterselie aromat naar smaak sambal naar smaak. Spaghetti koken met scheutje olijfolie. Ondertussen alle kruiden etc, ff roerbakken, gekookte spaghetti erbij, goed omroeren, peterselie erbij en klaar is kees. Ik maak er dan apart groente bij, meestal kouseband met zoutvlees. En ook apart komkommer erbij. Kip maak ik ook klaar in een marinade en daarna de oven in.