Ha meiden, Mijn dochter wordt bijna 1. Wie komt hier een beetjE uit de buurt en wil een taart voor haar maken? Wij wonen op schouwen-duiveland, het mag ook een beetje richting goerree zijn ofzo...
De eerste taart was voor mijn schoonvader die 70 werd. Op verzoek gevuld met banketbakkersroom,kersenvlaai en bokkepootjes vulling De tweede taart was voor mijn moeder. Gevuld banketbakkersroom,verse bosvruchten en een laagje bosvruchtenjam
ik ben vanmiddag ook erg druk geweest, durf geen foto te plaatsen taart vullen en bekleden met marsepein is gelukt. maar het decoreren? ik heb geen idee wat ik maken wil, omdat ik niet weet wat ik kan. iemand een beginnersidee? en een duidelijke uitleg
Heb je zelf uitstekers? In bloemenvorm wat uitstekers gebruiken en die op je taart. Houdt het rustig, de grootste beginnersfout is te veel decoratie.
Gave taart van je schoonvader! Heb je die 70 met fondant gemaakt of is daar een andere techniek voor? Ik zie het vaak voorbij komen maar kan er op internet over vinden. Mijn dochter wordt bijna 4, een echte mijlpaal en zou eigenlijk wel graag een grote 4 oP haar taart willen maken.
nee, waar kan ik die kopen? of gewoon die je vroeger ook gebruikte met kleien en cakejes enzo? *edit: gevonden dat scheelt een hoop! voor volgend weekend ook meteen wat te proberen hihi
Deze heeft n vriendin gemaakt voor de 5de verjaardag van me dochter En als je denkt het kan niet rozer hahaha de binnenkant was ook nog eens helemaal rose
Wat een geweldige taarten. Ik vind het zo ontzettend leuk om te doen. Helaas hebben wij een hetelucht oven van de ikea en hier kun je geen temperatuur op instellen dus kan geen taarten bakken. Heb een mini oventje waar ik wel wat cupcakes in kan bakken.
Ik heb mijn fondant geel gekleurd omdat ik de cijfer goud heb gedust,dat dekt dan beter. Door de fondant heb ik tylose gedaan.Is een poeder dat er voor zorgt dat het hard word.Als de cijfers gemaakt zijn steek je voor zichtig een aantal prikkers in zodat je als hij hard is hij makkelijk te plaatsen is op je taart. Ow ja nog een goede tip tegen het plat worden van de cijfers is om ze op plastic zakjes gevuld met bloem,meel te laten drogen dan blijven ze rond. Heb ze 5 dagen laten drogen.volgens mij kan het ook korter.
Mooie taarten allemaal, maak zelf ook taarten maar om een beetje anoniem te blijven plaats ik ze hier maar niet. Maar ik had wel een vraag, als jullie voor iemand anders bakken hoeveel vragen jullie dan? Ik heb net een taart afgeleverd voor 18/20 personen (2 lagen) en heb 35 euro gerekend. Maar alleen met materialen zit ik al op 30 euro, dus 8 uren bezig geweest voor 5 En dan heb ik de kosten van stroom e.d. nog niet eens meegerekend. Nou vind ik dat niet erg want zo goed ben ik nog niet maar ik vroeg me wel af wat jullie vragen? Als je ook nog eens 20 euro voor je zelf erboven op vraagt dan wordt zo'n taart toch onbetaalbaar?
Ik weet dat iemand in de omgeving 95 euro had betaald voor een dubbellaags. met een boetseersel er op