Ik las ergens iets over te dik blijvende melts. Een paar theelepeltjes crisco doet hiervoor wonderen. Mooie creaties tot nu toe!
Wilde net weer een paar cakebolletjes maken maar zie dat de glazuur niet meer goed is. Wie heeft er een lekker alternatief? Werkt het met chocopasta? Welke dan, puur?
Oke dames, ik show mijn eerste pop cakes ook even. Ze zijn niet zo perfect als die van sommige meiden hier, maar ik vind ze zelf wel leuk geworden Gr MB2005.
Dank je wel! das de enige die ik echt zelf verzonnen had, de rest werd opgedrongen (rare workshop was het) Euhh... Gewoon zelf gemaakt van biscuit en botercreme, dan gerold in gele smelt chocola daarna heel veel bolletjes wit fondant gedraaid. En vast gezet met beetje snelt chocola. Hoofdje en beentjes en staartje zoals op foto. Niet zo moeilijk eigenlijk maar vond hem zelf ook goed gelukt! (leuker dan de rest.. )
Weet niet meer wie, maar dat ijshoorntje, waar haal je die hoorntjes weg? En vul je die nog ergens mee?
Idd, ook mijn vraag. Een erg leuk idee. Het is best verslavend he?! Ik ga ook weer iets proberen vanavond denk ik
Ik koop de hoorntjes bij de Sligro, gewoon formaat en dan zaag je ze af op de lengte die je wilt hebben. Ik vul ze niet.
Mijn cakepops van gister zijn cakebonbons geworden hahaha ik had ze IETS te smeuig gemaakt dus bolletjes waren al gebroken voordat ze de candymelts hadden geraakt Maargoed, de smaak was er niet minder om! En ik had er 85.. liggen er dus nog een stuk of 40 in de vriezer, rest uitgedeeld aan schoonfamilie
Kan ik die cake bolletjes nu ook gewoon in chocolade dompellen en dan met bv witte chocolade decoreren? Of moet ik altijd met die Candymelts werken?
Chocolade kan ook maar wel de smelt chocolade" gewone word snel stug! Net blauwe pops gemaakt voor na de geboorte, ze gaan de vriezer in zo. Ik zal straks een foto plaatsen .
Hoelang van tevoren kan ik ze, gedecoreerd en al, maken eigenlijk? Ik moet ze voor zaterdag weer hebben, dan vieren we het feestje van de jongste. Gr MB2005.
De ijshoorntjes heb ik bij de ah gehaald, 10 voor een euro. En id. Een stukje van het hoorntje afsnijden. In het boek van bakerella staat de omschrijving ook..
iemand die me een link kan geven met een goede en voooral makkelijke werkwijze?? wil dit ook gaan maken voor zoonliefs verjaardag voor op het KDV en PSZ
Lijkt me echt leuk om te doen, maareh de dames die ze zo regelmatig maken...doen jullie dat alleen voor speciale gelegenheden of gewoon? Ik zie mezelf al kilo's aankomen als ik die dingen steeds eet...
Wie werkt er met Candy Melt en cacaodrops? Wil binnenkort de Candy melts gaan proberen. Heb ze tot nu toe alleen met chocolade gemaakt. Klopt het dat de drops de Candy Melt beter vloeibaarder maakt dan zonnebloemolie?