Ik zit even op de jumbo-site te kijken hoe je dat maakt... En ik snap dat ze mierzoet zijn ja Berg poedersuiker en ook nog vanille extract... Ik heb laatst ipv boter met suiker... Monchou door de cake gedaan. Erg lekker en niet zo extreem zoet.
Daarom vroeg ik het ook, ik ken de chocola alleen als candy melts maar weet verder niet wat jullie nog meer in de supermarkt hebben liggen Hier in Spanje verkopen ze ook een goedje waar je echte lollies mee kan maken en dat is geen chocolade. Ik dacht misschien heeft ze dat gebruikt op de cakepops.... Wat een verwarring.......
Je hebt chocolade gebruikt hoor hi hi hi. Je kan ook de candy melts (gekleurde chocolade) gebruiken van Wilton, die zijn wellicht minder zoet. Wel goedkoop trouwens hoor die smeltsnoep en dat jullie alles gewoon in de supermarkt kunnen kopen.....bofferds!!
@rijswijkse: de candymelts ook niet... Is gemaakt van witte choco met een extra kleurtje. En tja.. Witte choco smaakt ook niet naar chocolade verder. Maar ik zou eens proberen het botermengsel te vervangen door een zacht kaasje als monchou. Dat is veel effectiever dan er eerst een kg poedersuiker in te gooien en daarna er pure choco over te gieten Hier lukte het trouwens met gewone pure en melk chocolade net zo goed als met de candymelts. Puur werd wel dunner dan melk...
oke bedankt dus geen andere kopen dus? Had gewoon zo'n kant en klaar pakje voor cacepops. Zit nu even bij jamin te kijken leuke dingen hebben ze daar. Hou zelf echt niet van monchou maar ga van de week met cakemix doen kan toch ook?
De candymelts van Wilton vind ik juist niet zo zoet en passen prima bij de cakejes. Maar ik heb dan ook geen mierzoet cakebeslag, vind ik tenminste. Ik pak de kant en klare bij de jumbo. Lekker makkelijk. Denk er bij chocolade wel aan het eerst te temperen. Anders krijg je dat het uiteindelijk wel stolt, maar bij aanraking heel snel weer gaat plakken. Door het eerst te temperen voorkom je dit en wordt het goed hard
@maaik: Mja ik zou ze met poedersuiker en vanille ook te zoet vinden denk ik.. Maar er zijn vast meer dingen waar je de cake mee kunt mengen lijkt me. Als het maar opstijft in de koelkast.
Uit de machine schijnen ze ook heel lekker te worden met de muffin mix van Funcakes, volgens mij verkopen ze dat ook bij Jamin.
Leuk topic! Ik heb gisteren de cakepopmaker van princess gekocht(19.99 bij de kijkshop) Heb eerst bij de leukste taartenshop even gevraagd welk apparaat ik het beste kon hebben maar volgens haar maakte dat niets uit. Ik ga proberen glutenvrije cakepops te maken zodat mijn zoon ze ook kan eten. Nu nog een goed receptje vinden want ik moet ze van scratch maken. Vullen jullie ze ook? En zo ja waarmee?
Ik lees mee! Ga maandag als het goed is beginnen met mn eerste cakepops Dus als jullie nog leuke recepten hebben of versier ideetjes, geef maar door!
Hmm hoe werkt zo'n cakepopmaker eigenlijk? Ik kruimel cake met monchou... Maar zo'n cakepopmaker maakt cakebolletjes ofzo?
Jeee, 19,99 euro dat is goedkoop, ik ben hier tenminste 40,00 euro kwijt Wel goed om te weten dat volgens de l.taartenshop het merk niet uitmaakt.
Ja je maakt gewoon cakebeslag en dan krijg je luchtige cakebolletjes, niet zo zwaar als de handgedraaide.
Op you tube staan hele leuke (en lekkere voorbeelden. Ook op de website van Bakerella vind je goede tips en als je cakepop googled op fotos komt er ook heel wat leuks voorbij. Succes!
Ik heb ze gisteren voor t eerst geprobeerd. Eerst de glutenvrije, jammergenoeg komen die niet goed omhoog om echt een bolletje te worden dus daar moet ik nog een beetje mee experimenteren. Daarna met cupcakemix gedaan en goed resultaat! Mooi rond. Ik kreeg de candymelts niet vloeibaar genoeg dus even naar de leukste taartenshop geweest. Daarna is het het aardig gelukt! Ik ga eerst eens wat flmpjes op Youtube bekijken en anders nog een cursusje volgen!