Ik maak het mezelf heel gemakkelijk: een broodbakmachine een kant en klare mix water een paar uur tijd voordat je het brood wilt opeten. Anders: bakblik oven schone theedoeken bloem gist water zout nog heel wat meer uren tijd voordat je het brood wilt opeten
he dames leuke topic, als je het wilt maken in een bakblik? hoe gaat het dan als vervolgt? misschien stomme vraag maar heb het nog nooit gemaakt
staat allemaal op het kant en klaar mix pak het is bij mij al een tijdje geleden, dus dit was het makkelijkste antwoord. Als ik brood bak, dan bak ik altijd in de oven en kneed het deeg zelf
Ik laat de bakmachine het kneedwerk doen. Vorm het brood daarna zelf en bak het af in de oven. Zo krijg ik een veel mooier brood en blijft 3 dagen lekker eetbaar. Uit de keuken van Levine: Lichtbruin brood met lijnzaad Deze maak ik vaak. Hoe meer gewone bloem je erin gebruikt des te luchtiger het brood wordt. Ik doe altijd 2 derde bloem en 1 derde volkoren meel. En ik doe er wat lijnzaad en tarwezemelen van zonnatura er doorheen.
Weet niet of je lid bent van de bieb? Maar daar hebben ze echt heek veel broodbakboeken ik heb nu het broodbakboek echt een geweldig
Making No-Knead Bread - YouTube Probeer deze link eens. Is een filmpje over hoe je een brood bakt zonder te kneden. Gewoon ingredienten roeren even laten staan en de volgende dag kun je het brood bakken in de oven.