vanavond spitskool snijden en morgen pas eten. Kan dat?

Discussie in 'De lounge' gestart door hanna76, 16 okt 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. hanna76

    hanna76 Fanatiek lid

    15 nov 2007
    3.124
    0
    36
    Even een vraagje. Morgenavond gaan wij spitskool eten, maar ik vind het altijd zo veel werk om én de spitskool te snijden én dan nog de rest van het eten klaar te maken.
    Mijn vraag is dus: kan ik ook vanavond al de spitskool gaan snijden en dan morgenavond pas eten?

    Groetjes,
    Hanna
     
  2. serena15

    serena15 Bekend lid

    1 okt 2009
    592
    0
    16
    NULL
    NULL
    Tuurlijk doen wij altijd voorbereiden savonds het eten, scheelt veel werk voor de volgende dag zet, het in koud water en in koelkast doe ik ook met de aardappelen

    succes
     
  3. hanna76

    hanna76 Fanatiek lid

    15 nov 2007
    3.124
    0
    36
    O ja, ha! Mijn moeder deed dat ook altijd zo met aardappels! Ha! Duh! Als ik daar dus even aan gedacht had! :) ;)
     
  4. yenolah

    yenolah Fanatiek lid

    12 dec 2008
    4.038
    83
    48
    Vrouw
    fysiotherapeut
    Caldas da Rainha
    Dit inderdaad. Maar een spitskool is toch binnen 5 minuutjes versneden?
     
  5. hanna76

    hanna76 Fanatiek lid

    15 nov 2007
    3.124
    0
    36
    Ah nee, hier niet. Weinig ruimte. Aanrecht ligt te vol. In ieder geval, heb even de tijd en ruimte nodig. :)
     
  6. lioness74

    lioness74 Niet meer actief

    Ja dat kan hoor!
     
  7. yenolah

    yenolah Fanatiek lid

    12 dec 2008
    4.038
    83
    48
    Vrouw
    fysiotherapeut
    Caldas da Rainha
    Ah ja, niet aan weinig ruimte gedacht. Neemt idd nogal wat ruimte in :D
     
  8. hanna76

    hanna76 Fanatiek lid

    15 nov 2007
    3.124
    0
    36
    Maar nog even, moet de gesneden spitskool dan helemaal onder water staan? Gaat de smaak dan niet verloren...?
     

Deel Deze Pagina