Mijn man is eindelijk een keer gewoon thuis in het weekend en het leek mij leuk om een keer samen te kaasfondue-en. Gewoon met zo'n mini dingetje met waxinelichtjes eronder op tafel, stokbroodje erin dippen en wat andere hapjes erbij. (alleen kaas is voor meneer niet zo aanlokkelijk) Maar ik zie alleen maar vrij dure recepten voorbij komen... Heeft iemand een recept of gewoon een idee met welke kazen ik toch vrij goedkoop met zn 2en iets in elkaar flans?
wij kopen van die kant en klaar kaasfondue in de supermarkt, smaakt erg lekker vinden wij. kost iets van 2 zoveel en wij gebruiken altijd 2 pakjes.
oja wij halen er dan altijd roomkaas met bieslook bij (voor op t stokbrood) van het kaashalletje hier, dat is nog duurder dan de kaasfondue.
Gewoon kant en klaar? Zijn die echt lekker? Ik hoor altijd van die negatieve dingen in mijn omgeving (of die lui willen gewoon een beetje decadent doen...) Misschien dat ik dat maar gewoon probeer, wel zo makkelijk
Dat is zo lekker!! Dat maak ik zelf Stukjes gerookte zalm, verse bieslook en roomkaas, allemaal bij de lidl weg! Dan ben ik iets van 5a 6,- kwijt maar het smaakt zo goed!!
Wij maken hem altijd met gruyère en emmentaler, maar de kaasboer heeft wel alternatieven, met oude kaas dacht ik.
Die van de c1000 en ah vind ik ook erg lekker, iets van 5 euro... O ja, ik gooi er altijd een scheutje witte wijn door ( nu even niet heh )
Recept Mexicaanse Kaasfondue | Smulweb.nl Bij de mexicaan heb ik het op met cheddarkaas. Ook erg lekker!
Bij ons is een kaasboer, die verkoopt regelmatig die van Emmi en is echt prima. Bij de AH heb je wat meer keus, dan bijv. de Aldi of Lidl, maar kant en klare kaasfondue is echt goed hoor.
Ik had me helemaal verheugd op kaasfondue, maar mn vent had een nieuwe frituurpan gekocht en die moest getest worden -_-" (leuk hoor zo'n vent) Dus het waren gisteren loempia'tjes en bitterballen met mosterd Volgende week moet en zal er kaasfondue zijn haha Bedankt voor alle tips dames!!
Ik maak altijd zelf kaasfondue van kaas. Een goedkopere kaasfondue is bijvoorbeeld gewoon een Nederlandse boerenkaas fondue. Voor 2 personen gebruik ik dan: 2 ons leerdammer en 2 ons goedkope boerenkaas. Deze kazen rasp je. Verwarm de wijn (een zoete witte wijn), smelt de kazen bind het met maizena en voeg aan het einde eventueel wat Kirsch en nootmuskaat toe (of wat kruiden). Sorry dames, een pakje kan naar mijn idee toch echt niet tegen zelfgemaakte kaasfondue op.
Ik vind die uit een pakje echt niet lekker. Ik weet niet hoe de prijzen voor cheddar in NL zijn, maar hier is hij relatief goedkoop. Daarmee maak ik vaak de mexicaanse van Albert Heijn Daar staan overigens nog meer lekkere recepten tussen voor kaasfondue.