Getsie, gelukkig eet ik het nooit (meer). Vroeger na het stappen nog weleens, maar heb nu een kind dus mijn leven is voorbij
Broodje Kepoep yuk Was al geen fan en nu helemaal klaar mee. Van mij mogen ze datzelfde onderzoek naar shoarma doen trouwens dan hoeft mijn man ook niet meer te zeuren hierom als we langs zo'n zaak lopen hehe
Haha ja maar ik merkte toch snel dat ik van de kebab me net ff wat rotter voelde, haha Dus ben er snel vanaf gestapt.
Ik had er gisteren net een op toen het op het nieuws kwam . Ik zie nog tegen mijn man, dat broodje was lekkere shit .
Daarom koop ik maar bij 2 zaken in Rotterdam, die ik vertrouw en beide ook nog eens heerlijk zijn. Maar de eigenaren ken ik dan via via, en dan is het ook anders.
Als ik hier in de stad alleen al bij zo'n tent naar binnen kijk hoef ik gelijk al niks meer. Zijn stuk voor stuk gore zaken met twijfelachtig personeel. Maar niet alleen die zaken zijn vies.... Wat ik me bijvoorbeeld niet kan voorstellen is dat ze hier een viszaak de beste noemen terwijl het personeel ZONDER handschoenen in de vis zit te graaien. Even later kriebel aan de neus en weer vrolijk verder graaien.... Bij zo'n zaak koop ik dus nooit vis. (en ik heb nog geen viszaak gezien waar ze met handschoenen werken, dus koop ook nooit vis) Dus het is niet alleen döner tentjes maar ook andere zaken.
Nu zijn het de donner kebab tentjes, volgende keer weer een andere tent. Buiten het feit dat het vlees open en bloot gebraden wordt, messen en ander gereedschap niet (vaak genoeg) gereinigd worden komt die poepbacterie juist van mensen (dus ook personeel)die na het toiletbezoek hun handen niet wassen. Dat laatste kun je als klant onmogelijk controleren als je in de zaak staat.
Wij halen het hier regelmatig bij de turk. Geen klagen over. Ook een hele schone zaak trouwens. Maar goed, het zal heus niet alleen de kebab zijn. Ik heb ook zoiets gezien over chinezen, daar wil je ook liever niet eten. Om over de gemiddelde hollandse tent nog maar te zwijgen. Beetje eenzijdig bericht. Alsof alleen kebabtenten zo zijn. Helaas niet.
Tja verbazen doet het me niet. Maar denk dat in 75 procent van de horeca niet alles gaat zo als het moet. Als het druk is bijvoorbeeld nemen ze echt niet de tijd om hun handen te wassen. Natuurlijk ben ik ook voorhanden wassen. Maar of het nu de turk de griek of de chinees is of de patatzaak om de hoek. Je denkt toch zeker niet dat alles (netjes gaat) dat is je hoofd in het zand steken. Zelf gezien in een patatzaak doos kroketten viel om. Ze legde het toch mooi in de schappen. Ik zij er wat van. Maar denk dat dat bijvoorbeeld in 90 procent van de zaken gewoon gebeurt. En als je het journaal goed gezien hebt er zit overal een poep bacterie zelfs op je eigen huid.
Hmmmm...jammer hoor. Heb me helemaal vol gegeten aan die broodjes tijdens mijn zwangerschappen. Maar wel maar uit 1 tentje, de rest vond ik niet lekker. Maar of die nou super hygiënisch was weet ik eigenlijk niet meer. Wel smerig om nu te weten. Heb er toen iig niks van opgelopen
ja dat is toch eigenlijk niets nieuwe , iedereen weet dat die dingen kei onhygiënisch zijn, lekker veel knoflooksaus erop (dat helpt tegen ziek worden hihi)
nouja ik heb een keer salmonella gehad en kan je zeggen als je dat een keer hebt gehad doe je wel wat voorzichtiger hoor , laat je wel even nadenken, als je 10 kilo afvalt als je maar 60 kilo weegt (en 183 cm lang bent) Nu ga ik niet alles op de onderzoekstafel gooien maar dat soort dingen eet ik dus niet snel, zelfde als ik niets van zo'n proefschaaltje pak bij de super / slager ofzo, als je weet hoeveel bacteriën daar op zitten...
Daarnaast gaat een kebab recht naar mijn billen hahaha dus is zoiezo niet gezond genoeg voor mij, dan maak ik liever lekker zo'n soort iets thuis klaar..
whhahah ik hoor een WW coach praten Ik vind broodje doner echt te lekker ik koop het wel altijd bij een winkeltje waar het super druk in (krijg er trek van )
zo echt wel! ik heb tot 2x toe flinke voedselvergiftiging gehad, weken ziek van geweest.ik weet dat dit allebei de keren van niet goed verhitte kip is geweest. dus als ik nu ergens aan een bbq of een gourmet zit gaat mijn stukje kip zeker een kwartier op de plaat. hij moet echt dood zijn.