Hahahaha wat heƩrlijk allemaal Ben toch ook benieuwd hoe jullie op al die "recepten" zijn gekomen. Kan me bv nog voor stellen dat er eens een kopje thee over een beschuitje is gevallen.. haha maar sommigen combi's ! haha Mijn dochter is trouwens gek op ei..... schilletjes
Een hele appel opeten, dus met klokhuis en al. Vind ik echt niet raar, maar volwassenen en kinderen kijken naar mij alsof ik niet bij m'n hoofd ben!
Pindakaas met nutella op boterham. Pindakaas met jam op boterham. Kaas met mosterd of jam op boterham. Nutella op pannekoeken met banaan. Komkommer met kruidenkaas. Patatje met + appelmoes. Dat was het wel denk ik.
Letterlijk alles wat ik hier heb gelezen vind ik gewoon lekker klinken op het moment. Zal wel komen omdat ik zwanger ben? geen idee maar mmm Ik doe zelf niet echt hele gekke dingen denk ik. Tosti met kaas en sambal hmmm Tosti met kaas en knak worstjes Maggi over me patat (nja over bijna alles haha) Filet american bakken vind ik ook echt heerlijk Turks brood, boter, kaas en paprika chips..AWHHH HONGER !!! Me zusje at vroeger altijd patatjes en die dipte ze dan in de melk. Geen mayo of sausjes..nee melk...iew En ik at vroeger gewoon smeerboter. Gewoon uitlepelen uit het pakje. Moet ik nu echt niet meer aan denken. Me moeder verstopte het altijd voor me haha.
Krentenbol met salami. Broodje rosbief met mayo,salsa en avocado. Tosti kaas met banaan. Kerrie dipsaus van duyvis met geprakt banaantje erdoor. Witte rijst met maggi. Tosti kaas met klaverhoning. Rauwe champignon in de dipsaus. Maar wat ik echt heerlijk vind maar nu niet meer eet omdat ik nog meer wil afvallen is: Broodtaart van boterhammetjes met abrikozenjam en roomboter in kleine blokjes gesneden....in een schaal doen...custard erover gieten totdat het 3/4 onderstaat en bakken in de oven.Als het klaar is koude ongeklopte slagroom erover doen en als het nog lekker warm is en opeten.
Suikerbrood met kaas (?) ik vond dat best normaal maarja.. Voor de rest volgns mij redelijk normaal, ik eet mn eten alleen op n hele rare manier op. Moet precies zo, en niet anders, dan is t lekkerst Met chocoladerepen zit ik er trouwens onder, want ik moet t binneste altijd als laatst opeten
er staan echt dingen bij waar ik nog nooooit van gehoord heb.. Wat ik altijd raar vond maar tegenwoordig erg lekker vind.. boerenkool in een pan met jus beetje aan laten bakken zodat je een harde korst aan de onderkant krijgt en daarna met pan en al ( grilpan ! ) in de oven onder de gril zodat de bovenkant ook een beetje verbrand en hard wordt... yogonaise erbij .. hmmmm