ik had ook eerst workshop gedaan, toen 2 keer geoefend en toen bruidstaart gemaakt voor mijn schoonzus! hier heb je alvast wat inspiratie! wel jou stijl denk ik, sjiek en simpel
Heel mooi idd. Maar hij moet natuurlijk in de stijl van het bruidspaar maar ik verwacht wel dat zij iets simpels en elegants willen
Wow wat een mooie taarten staan er tussen zeg!!!! Ik blijf graag even plakken voor evt extra inspiratie
Nou het is me gelukt! Mijn eerste probeersel en stiekem wel een beetje trots Ik heb hem gevuld met aardbeienjam en banketbakkersroom en afgesmeerd met botercreme (niet het recept wat ik hier schreef) met vanille smaak Morgen neem ik hem mee naar mijn tante en ooms verjaardag dus ben benieuwd hoe die smaakt
Hoi meiden. Heeft iemand van jullie toevallig dit boekje? De Leukste Taarten Maak Je Zelf! Als het goed is staat er een Beertje Paddington taart in, die zou ik graag willen hebben.
Nee sorry die heb ik niet, maar misschien als je naar deleukstetaarten.nl gaat dat iemand hem daar voor je kan inscannen ofzo??
Dit was sloof ik mijn 4e taart! Vrijdag met mijn zus onze tweede stapeltaart maken voor zoons 2e verjaardag. Ben benieuwd!
Geweldige taarten vliegen voorbij, ik ga deze week ook weer eens aan de slag. Heel klein bol taartje maar wil iets uitproberen
Taart voor de derde verjaardag van mijn dochter, ben er zelf trots op, ben niet zo'n bakwonder! Maar ja moet wel de familie traditie in ere houden, mijn moeder deed het ook voor ons!
Hoi allemaal, Even een vraagje hoor; ik moet een grote (stapel) taart gaan maken. De versieringen/ decoratie (voornamelijk een grote strik en rozen) maak ik van fondant met tylose. Ivm de planning (de decoratie ga ik ivm vervoeren pas op de dag zelf op de taart plaatsen) ; kan ik dit een goeie week van te voren maken en dan afgedekt in de koelkast bewaren? Of is dat te lang? Groetjes
ja hoor kan je gewoon bewaren! alleen met de koelkast moet je oppassen...... kan beter op een koele donkere plek bewaren.
Niet zo´n bakwonder??? Ik vind hem prachtig. Hoe maak je zo´n taart? Bak je een vierkant biscuit en snij je die dan uit in een nummer drie vorm. En hoe heb je hem bekleed? Beetje nieuwsgierig maar vind hem wel héél leuk voor mijn dochtertjes verjaardag die drie wordt in April.
Ik heb het ook eens gedaan een week van te voren en ook met tylose erdoor. Had hem in een afgesloten bak bewaard, maar dat was geen succes het was weer helemaal zacht geworden. Volgens mij kan fondant niet in de koelkast want dan gaat het smelten.
Ik hen eerst 4 ronde taarten gebakken ( gewoon een springvorm, heb niet zo'n luxe hoog blik) daarna de vulling er tussen en 2 taarten op elkaar leggen. Ik heb van tevoren 4 a4tjes aan elkaar geplakt in een rechthoek, de springvormen erop gelegt en omcirkelt, en daar de 3 opgetekent, uitknippen en op de taarten gelegd zodat ik netjes een 3 kon snijden. Alles insmeren met slagroom met klopklop erin(verdikker) en toen fondant eroverheen. En versieren maar, bloemetjes zijn van eetpapier en kun je gewoon in de winkel kopen bij de bakspullen. Oja en ik gebruik gewoon fijne cakemix van dat ene bekende bakmerk! Suc 6
wauw die 3 is echt leuk!!! deze taart heb ik een tijdje geleden gemaakt voor mn broertje zijn verjaardag
hier de laatste twee creaties van mij; (vind het alleen jammer bij de taart voor Louanna dat de chocolade te dun was.. nu zie je helemaal kriegeltjes bij elk begin-stukje.. ach ja, meissie was er heeeel blij mee )