Genante en memorabele bevallingsverhalen

Discussie in 'De bevalling' gestart door meidenhuis, 18 dec 2009.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Mrs Hair

    Mrs Hair Fanatiek lid

    9 jun 2010
    3.330
    0
    36
    Jurist
    Zwolle
    Haha, die is wel gênant en memorabel ja...
     
  2. maartjev

    maartjev Fanatiek lid

    9 mrt 2009
    1.534
    0
    0
    heb een hele heftige bevalling gehad (baarmoeder deed niet mee, kind groot, en ze lag niet goed) en daarna nog een heel trauma met erg veel bloedverlies, incl transfusies etc, maar toch hebben we ook nog gelachen!!!!

    het vruchtwater bleef maar komen, liep zo bij de assistente haar broek binnen!
    het bloed na de bevalling bleef ook maar stromen, vooral als ze even ophielden met baarmoeder masseren, en vervolgens 'uitknepen'. het lekte zo over het hele bed, er langs, ertussen, heel de vloer ook vies, oepss. vervolgens verzette ik mn voet. flatsss midden in plas bloed, spetterde nogal..
    ze hebben me allerlei prikken en infusen gegeven (weeenopwekkers via infuus, cellen voor transfusie, bloedtransfusie, vocht etc..) en nadat ze al drie keer misgeprikt hadden voor bloed af te nemen en een spuit in mn spier ipv weefsel, zei ik bij de spuit in mn been voor het samentrekken van de weeen heel droog; zo, zit die dan wel goed?!
    toen baby eruit getrokken werd riepen ze allemaal heel enthousiast; kijk over je buik, kijk daar is ze, kijk maar!! ik had het he-le-maal gehad en krijste: ik wil niet kijkennnnnnnnn!!!!!!
     
  3. Marianne78

    Marianne78 Actief lid

    10 feb 2012
    210
    0
    0
    Secretaresse
    Zaanstad
    #1443 Marianne78, 30 okt 2012
    Laatst bewerkt: 30 okt 2012
    Omdat de kleine iets te snel kwam en het daardoor wat benauwd kreeg, werd mevrouw met een vacuumpomp gehaald. Wat ervoor zorgde dat ik eh... Niet geheel ongeschonden uit de strijd kwam ;).

    De arts werd direct weg geroepen voor nog een spoedbevalling en daar lag ik dan, met mijn benen nog in de beugels en wachtend om gehecht te worden. Uiteindelijk duurde het ruim een uur voordat hij terug was en toen hij de kamer binnen liep, wat het eerste wat ik tegen mijn schoonmoeder zei: (ze was bij de bevalling)
    ""Zo... Dat duurde even. Hij kon zeker de juiste kleur garen niet vinden!"

    Vervolgens hebben we tijdens het hechten steeds grapjes gemaakt over 'Iedereen Kan Borduren Met Ravensburger', borduren op nummer (het waren nogal wat losse, kleinere hechtingen) het feit dat ik nu een Milka Koe was (hij gebruikte wit en paars hechtdraad) en schoot ik keihard in de lach toen hij vroeg of ik 'het' wilde zien. Later zei hij dat hij nog nooit iemand mee gemaakt had die zo'n lol had tijdens het hechten :D.
     
  4. nath86

    nath86 Actief lid

    1 jun 2011
    418
    0
    0
    NULL
    NULL
    Super! Heb echt weer genoten van jullie verhalen! Hier weinig gênantste.... Ik ben ingeleid en had met 4 cm zo'n rug en buik weeën dat ik keihard riep om drugs?! Het was 1 uur snachts.. De hele afdeling wakker.... Gelukkig mocht ik daarna naar de verlos.
    En toen Sophie net geboren was en lekker op mijn buik/borst lag poepte en plaste ze me helemaal onder...
     
  5. Mama van Dilara

    Mama van Dilara Actief lid

    10 sep 2012
    102
    0
    0
    Schiedam
    Wegens omstandigheden sliepen mijn man en ik een paar dagen voor de uitgerekende datum bij mijn zwager en schoonzus, na een vrij makkelijke zwangerschap werden de laatste dagen toch heel zwaar.

    Ik was 1 dag te laat toen s"ochtends rond 9 uur mijn vliezen braken, mijn man sliep nog en ik baalde ervan omdat ik mijn zwager in de douche hoorde. (Mijn schoonzus en zwager zijn hele lieve mensen met een hart van goud, mij zwager heeft een soort van smet vrees en is pietje precies, een eervolle man waar de gehele familie een soort van tegen opkijkt met respect) Ik durfde niet op te staan omdat ik wist dat er een golf van vruchtwater zou komen, ik heb een paar minuten heel stil gelegen totdat ik mijn zwager de douche uit hoorde komen. Zo vlug als ik kon rende ik naar de toilet maar mijn zwager moest zijn haar nog doen, ik durfde niks te zeggen en snelde naar beneden naar het andere toilet. hahaha daar de boel gefatsoeneerd te hebben nog "gezellig" een kop koffie met mijn zwager gedronken. Ik durfde niks te zeggen en hij wist van niks. Gelukkig ging hij al snel de deur uit.

    Ik heb de gehele dag krampen/ weeën gehad. We zijn nog bij me schoonmoeder langs geweest die mijn lievelings maal had klaargemaakt. Ik at zoveel als ik kon, mijn schoonzus wees me er nog op niet te veel te eten maar dat lapte ik aan mijn laars, daar ben ik later wel op terug gekomen haha.

    Zitten we gezellig aan de koffie (met de hele familie) en toen kwam de plons! bij schoonmoeders op de bank!! ik schaamde me kapot we zijn snel weggegaan weer naar het huis van me zwager en schoonzus. Daar heb ik een weeen storm gekregen maar door schaamte me vreselijk moeten inhouden. Ik was zo blij en opgelucht toen mijn zwager besloot om 9 uur maar een slaappil te nemen en naar bed te gaan.

    De gehele avond nacht erg pijnlijke weeen gehad en flink geschreeuwd. Wij zijn rond 3 uur naar het ziekenhuis vertrokken en heb het flinke stuk van de parkeerplaats naar het ziekenhuis gewoon gelopen (domkop).

    Uiteindelijk heb ik weeen opwekkers gekregen met een pompje morfine. Ik zag letterlijk sneeuwpoppen de kamer rond huppelen ik heb zelf gevraagd of ik het pompje niet mee naar huis mocht nemen omdat ik het geweldig vond. Ik vond het ook een geweldig idee om het te verkopen in de koffieshop! hahaha

    Verder heb ik nog meer rare dingen geroepen tussen de weeen door.

    - Ik wilde niet meer en probeerde op te staan omdat ik er genoeg van had en naar huis ging.
    - Ze moesten me dochter maar eruit snijden want ik staakte.
    - Ik had enorme honger en wilde NU en SNEL wat te eten (mijn avond eten lag namelijk over de vloer bij me zwager thuis)
    - Ik heb 100x sorry gezegd tegen mijn schoonzus omdat ik van haar huis een beestenboel had gemaakt.
    - Mijn man was erg moe en kon niet slapen hij zat tussen de weeen op een lig stoel om toch nog even iets te rusten, met elke wee stond ie braaf naast me me hand vast te houden en me aan te moedigen om te puffen en niet te schreeuwen haha zegt hij oppeens Schat mag ik deze wee overslaan ik ben zo moe??? Ik schreeuwde JA HOOR IS GOED DAN SLA IK HEM OOK WEL OVER!!!! hij stond binnen een seconde naast me bed hahaha
    - Ik heb de stagiaire de huid vol gescholden omdat ze ergens met haar hand inzat terwijl ik geen wee had! dit was erg pijnlijk!
    - Toen ik 9 cm ontsluiting had en pers weeen kreeg mocht ik niet persen, Ik pufte de weeen weg maar eigelijk was ik aan het persen, na elke wee zei ik: Ik heb lekker toch geperst, niemand vond dit grappig maar ik moest er erg om lachen...

    Ik was doodsbang om uit te scheuren en vroeg na elke perswee of het nog allemaal heel was beneden, achteraf hadden ze me allang ingeknipt.

    Toen mijn dochter geboren werd riep ik heel hard nooit meer! en nu 6 maanden later ben ik opnieuw zwanger van de 2e... hopen dat het dan wat beter en sneller gaat hahaha

    Later hoorde ik dat ik telkens heel verliefd naar mij keek, hij heeft het ook allemaal goed doorstaan alleen had hij zo pijn in zijn buik van de zenuwen dat ik op een gegeven moment maar om een aspireren vroeg voor hem hahaha. Dit vond hij wat minder.

    Ik vind dit een geweldige topic!
     
  6. Tweekids

    Tweekids VIP lid

    26 aug 2012
    13.148
    329
    83
    Vrouw
    Kraamverzorgster & hypnobirthing docent
    haha geweldig wat een verhalen, zelf niet echt een 'leuke' bevalling gehad alleen tijdens het hechten heb ik schijnbaar gevraagd aan de gyn of er een stikkie bij mocht waar ik erg om heb gelachen. Me vriend zegt nog steeds welis je had haar gezicht moeten zien haha.
     
  7. Tweekids

    Tweekids VIP lid

    26 aug 2012
    13.148
    329
    83
    Vrouw
    Kraamverzorgster & hypnobirthing docent
    Haha ja mijn vriend maakte dezelfde opmerking: O je bent dus wel een gemiddelde vrouw want je hebt gepoept haha
     
  8. Be Happy

    Be Happy Niet meer actief

    Up! Nog meer leuke verhalen?
     
  9. Son1980

    Son1980 Bekend lid

    2 jun 2012
    689
    1
    0
    Tijdens t persen heb ik me zo geïrriteerd aan mijn vent. Hij zei steeds druk ! Druk ! Druuuuuuuuuuukkkkk ..... Hihihihi kon hem wel wat aan doen.

    Ook zei Ik terwijl de kak bij de eerst keer persen er uit spoot. Sorry doctor ik heb mezelf bevuild !

    Verder riep ik bij iedere wee de meest verschrikkelijke woorden en als de wee weg was riep ik Motherfuck!

    Heb toen t hoofdje stond geëist dat ze een keizersnede moesten doen. Toen eisen niet werkte ben ik gaan smeken

    Heroïne wilde ze me ook niet geven !! Heb de vlos in opleiding aan t huilen gemaakt dat ze NU moest gaan inbreken in t medicijnkastje en heroïne moest pakken en anders iets wat er op lijkt. Hihihi arme kind is echt de gang op gerend aldus mijn zusje om iets te zoeken ( dit was na twee uur persweeen weg puffen )

    Iemand legde tijdens t persen zijn hand op mijn buik. Heb gevraagd of die gene levensmoe was ? :D

    En toen alles achter de rug was en de gyn ff een hand kwam geven heb ik hem gekust ! Hahaha gebeurde in een opwelling. Schaam me nu nog dood daar over!

    Iedere weeë rende ik van het bed naar de douche en terug naar t bed ! Trok t niet meer

    Mijn zusje rende compleet hysterisch de gang op en sleurde een gyn mee naar binnen ik was compleet gek van de pers drang en niemand deed wat ! Hihihi en zei riep help help help IK kan er niet meer tegen ! Wtf ?! Hahahahahahaha
     
  10. Mirri

    Mirri Fanatiek lid

    25 sep 2009
    4.551
    1
    38
    N.Holland
    Hilarisch Son......achteraf natuurlijk
    Hihi levensmoe, jij komt tenminste voor jezelf op ;)
    Maar heroïne vragen.....;P was zeker te laat voor pijnbestrijding als je al persweeen had
     
  11. Son1980

    Son1980 Bekend lid

    2 jun 2012
    689
    1
    0

    ;) jep was te laat voor pijnbestrijding en de anesthesist was zogenaamd onderweg, liegen met zijn allen tegen mij.... Pinoccio zou er jalours op geweest zijn
     
  12. Pinda83

    Pinda83 Actief lid

    10 nov 2010
    407
    0
    0
    Juf van groep 4!!
    Woonomgeving: Oosten van Nederland
    Geweldig topic dit!

    Tijdens mijn bevalling had ik geen persweeen meer en heb ik twee uur geperst. Haar hoofdje kwam er maar niet door waardoor het zeker een uur 'gestaan' heeft. Op een gegeven moment schreeuwde ik tegen de verloskundige: g*dverd*mme, het lijkt wel of ik op een barbeque zit!! Het brandde dus een beetje downunder...:D
     
  13. mamazeyad

    mamazeyad Niet meer actief

    hahaha hilarisch! achteraf natuurlijk. lijkt me echt vreselijk zo lang persweeen.
     
  14. jojo83

    jojo83 Fanatiek lid

    28 jun 2009
    1.980
    0
    0
    Noord-Holland

    Whahahahahahahahahahaha Tranen over mijn wangen van het lachen!!!
     
  15. Tallie88

    Tallie88 Lid

    20 nov 2012
    63
    1
    0
    NULL
    NULL
    Hahaha zit me hier rot te lachen om jullie verhalen!
    Bevalling ging hier zó snel dat er weinig tijd was voor foute opmerkingen, ik heb alleen tijdens het persen tegen mijn man gezegd dat hij vooral níet mee moest doen, omdat hij anders zijn broek vol zou schijten :p
     
    DN2017 vindt dit leuk.
  16. Pleak

    Pleak Fanatiek lid

    30 mei 2011
    3.620
    217
    63
    zuid-holland
    Ik geniet echt van de verhalen hier! Ik dacht jammer dat ik dat niet zelf heb gehad, maar echt schiet me ineens wel iets te binnen :D

    Toen ik 36 weken zwanger was lag ik heerlijk op de bank en ineens voelde ik "knap" in mijn buik. Vruchtwater stroomde eruit. Ik ben op bed gaan liggen omdat ik echt heel veel water verloor. Ziekenhuis gebeld en verteld dat mijn water was gebroken. Eerst wilde ze me niet laten komen, maar omdat ik 36 weken zwanger was mocht ik even komen om te checken of het wel echt om vruchtwater ging. Ik probeerde uit te leggen dat het zoveel was dat het wel vruchtwater moest zijn, maar dat had geen nut.

    Aangekomen in het ziekenhuis werd ik aan de ctg gelegd. Ik werd daarna in de kamer ernaast geroepen en zouden ze gaan checken of het om vruchtwater ging. Ik had 2 dikke kraamverbanden in mijn broek gedaan die inmiddels al weer doorweekt waren. Ging iets in de trant van:
    Nou mevrouw, doet u maar even uw onderkleding uit dan checken we of het wel echt vruchtwater is, (gevolgd door een heel irritante glimlach)
    Ik nog een keer uitleggen dat het wel zo moest zijn hoor
    "nou dan gaan we het toch nog even checken"
    Komt ze met een wattenstaafje aan. "doet u de onderkleding maar uit"
    ik heel verbaast, dan wordt alles nat??
    Weer die irritante glimlach "dat zal wel mee vallen hoor, doe toch maar"
    Haha ik deed mijn broek inclusief kraamverbanden omlaag en "flats" een hele golf vruchtwater kwam weer omlaag, alles was nat, broek stoel grond schoenen.. Maar het leukst van alles was het onthutste gezicht van de verpleegkundige terwijl ze 'in de aanslag' stond met haar watten staafje. Zegt ze heel verbaast. "ohw ja dat is wel vruchtwater ja, dat hoef ik eigenlijk niet te checken" Duhhhhhh dat probeerde ik dus steeds uit te leggen.

    Afijn.. :D Ik nieuwe kraamverbanden gekregen, ik schuifelde wijdbeens naar de kamer om weer aan de CTG aangesloten te worden, had nog geen weeen.. op dat moment.

    Komt de verpleegkundige weer binnen: "wat ik helemaal vergeet te zeggen, je mag geen gemeenschap meer hebben tot je bent bevallen" met een hele strenge blik naar mijn man.. Het duurde echt even tot het tot me door drong wat ze bedoelde :D:D Hihi..
    Ik heb me werkelijkwaar nog nooit zo oncharmant gevoeld als op dat moment met m'n doorweekte kleren, kraamverbanden in en in een ziekenhuis kamer, als of ik aan sex zou kunnen denken op dat moment ;)

    (uiteindelijk een paar uurtjes later bevallen, dus het is er idd niet meer van gekomen :p)
     
    Narym vindt dit leuk.
  17. MelMel

    MelMel Fanatiek lid

    12 mei 2008
    2.267
    169
    63
    Vrouw
    NH
    Hahahahaha wat een gek mens
     
  18. Merryl

    Merryl Fanatiek lid

    25 jun 2012
    4.368
    192
    63
    Tranen rollen over mijn wangen van het lachen. Heerlijk

    Pinda die bbq maakte me nog erger aan het lachen.
     
  19. Mirri

    Mirri Fanatiek lid

    25 sep 2009
    4.551
    1
    38
    N.Holland
    Haha, das echt memorabel Pleak ;D
     
  20. UmmAbderrahman

    UmmAbderrahman Bekend lid

    4 okt 2012
    944
    0
    0
    HAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHHAHAHA sommige verhalen laten me zo erg lachen! Dit is er 1 van hahahahaha
     

Deel Deze Pagina