Zelf taarten maken, show je zelfgemaakte taart!

Discussie in 'De lounge' gestart door Esmaralda, 16 nov 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Nessy

    Nessy Fanatiek lid

    27 feb 2008
    2.309
    0
    36
    Verzorgende-C maar nu huismama
    Duitsland
    Gisteren een hele hoop vanille cupcakes gebakken met grote toeven
    vanille/witte choco roze botercreme.:)
     
  2. xylina

    xylina Fanatiek lid

    20 dec 2011
    1.678
    0
    0
    ik werk in de gehandicapte zorg voornamelijk nacht
    zuid holland
    mooi!
     
  3. Female

    Female Niet meer actief

    Heel mooi Nessy, zo eenvoudig, hou ik echt van
     
  4. Happy

    Happy Fanatiek lid

    9 aug 2009
    1.553
    0
    0
    Midden van het land
    wil morgen mijn eerste taart gaan maken.
    misschien iemand een receptje?
    en hoe krijg ik doe marsepein er mooi omheen? heb het al in huis allemaal.
     
  5. Deze gisteren gemaakt voor het dochtertje van een vriendin :)
     
  6. flipflop

    flipflop Fanatiek lid

    4 dec 2010
    3.250
    1.009
    113
    Zuid-Holland
    Wat mooi!!!
     
  7. flipflop

    flipflop Fanatiek lid

    4 dec 2010
    3.250
    1.009
    113
    Zuid-Holland
    Bedankt voor je advies. klinkt erg logisch wat je zegt, het decoreren is toch het leukste! maar als je dan zo'n bolletje cake hebt gebakken...dan steek je het stokje erin en dan blijft dat zitten?? of blijft het pas goed zitten als je de candy melt er om heen hebt zitten?
     
  8. Happy

    Happy Fanatiek lid

    9 aug 2009
    1.553
    0
    0
    Midden van het land
    nog even een vraagje.
    waarmee maken jullie de vlinders/harten of wat dan ook vast.
    ik ga zaterdag voor het eerst bakken.
    wou het gister doen maar os er niet van gekomen.
    wil gewoon een eenvoudige maken dus biscuitecake laagje marsepein of fondant. en dan harten of bloemen erop. maar hoe blijven die dan plakken?
    en hoe kan ik een ander kleurtje van de botercreme maken?
    heb een pakje botercreme van de xenos gekocht moet boter bij. maar lijkt me leuk als dat een ander kleurtje krijgt.

    groetjes
     
  9. soepstengel

    soepstengel Fanatiek lid

    1 jul 2009
    2.310
    0
    0
    wow!! die ziet er super lekker uit!
    Heb je een recept van de toef?
     
  10. Nikske89

    Nikske89 VIP lid

    3 mrt 2009
    6.374
    0
    36
    Vrouw
    Doktersassistente
    Limburg
    Eerste poging tot cake versieren
     
  11. Het kleuren kun je doen met kleurstof (wel eetbare he ;))
    En je fondant kun je evt plakken met royal icing, maar het gaat net zo makkelijk met gewoon wat water. Met een klein kwastje water (niet teveel) op de versiering aanbrengen en erop plakken.
     
  12. Happy

    Happy Fanatiek lid

    9 aug 2009
    1.553
    0
    0
    Midden van het land
    dankje.
    dan word het gewoon water.

    ben zo benieuwd of het me lukt.

    wat leuk die taart en cupcakes.
     
  13. Happy

    Happy Fanatiek lid

    9 aug 2009
    1.553
    0
    0
    Midden van het land
    nikske.
    waarmee heb je de zijkant van de taart gedaan?
     
  14. Renske19

    Renske19 Fanatiek lid

    14 jun 2011
    2.954
    0
    0
    NULL
    NULL
    Heey Meiden.

    Ik ga binnekort cupcakes maken, en maak al wel vaker taarten met botercreme..

    Maar wat is nou een lekker en goed recept voor botercreme op cupcakes? Wil wel dat de toef mooi blijft natuurlijk! En hoeveel heb je nodig voor 12 cupcakes? Ligt ook aan de toef natuurlijk..

    Graag hoor ik hier wat meer over, alvast bedankt:)
     
  15. Loezz

    Loezz Actief lid

    10 feb 2009
    165
    0
    0
    Verzorgende IG
  16. Sukke

    Sukke VIP lid

    14 jan 2010
    5.538
    1
    0
    Iemand vroeg om een Bumba taart. Deze had ik gemaakt voor zoons verjaardag!
     
  17. Sukke

    Sukke VIP lid

    14 jan 2010
    5.538
    1
    0
    In zijn geheel.
     
  18. Renske19

    Renske19 Fanatiek lid

    14 jun 2011
    2.954
    0
    0
    NULL
    NULL
  19. twinkle star

    twinkle star Niet meer actief

  20. Loezz

    Loezz Actief lid

    10 feb 2009
    165
    0
    0
    Verzorgende IG
    Renske,
    Ik had dit recept even snel gezien. Ik denk dat dit is om een taartje mee af te smeren. Er zit ook geen suiker in (lijkt me niet lekker voor een toef)

    Had je mijn link al gezien ik gebruik deze verhouding altijd. image.jpg

    Deze pas gemaak, met een kopje sterke espresso heb je een lekker mokka smaakje!
     

Deel Deze Pagina