Tips voorgerecht zonder vis

Discussie in 'De lounge' gestart door Vlinder73, 17 dec 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Vlinder73

    Vlinder73 Fanatiek lid

    22 feb 2011
    2.146
    1
    38
    In mijn paradijs
    Dit jaar maken wij het voorgerecht, het is voor mij de eerste keer om dat voor mijn schoonfamilie te doen.
    Ik wil iets makkelijks en betaalbaars maken. Maar heb geen idee wat.
    Ik hou zelf niet zo van vis, de enige vis die ik eet is makreel, kibbelingen en paling verder hoeft het voor mij niet. Dus ik denk zelf dat het dan iets wordt zonder vis.

    Wat maken jullie als voorgerecht?

    Alvast bedankt voor de tips
     
  2. Marieke4mei

    Marieke4mei Niet meer actief

    Bruchetta, wij hebben ook vaak paling op toast, je gaf aan dit wel te lusten, carpacchio? Stokbroodje, soepje?
     
  3. Vlinder73

    Vlinder73 Fanatiek lid

    22 feb 2011
    2.146
    1
    38
    In mijn paradijs
    ik vind carpacchio niet lekker en weet eigenlijk niet eens of ik dat nu wel mag eten.
     
  4. Marieke4mei

    Marieke4mei Niet meer actief

    Oeps, over het hoofd gezien dat je zwanger bent
     
  5. Vlinder73

    Vlinder73 Fanatiek lid

    22 feb 2011
    2.146
    1
    38
    In mijn paradijs
    Geeft niet, was bezig om mijn banner aan te passen.
     
  6. nogeenwonder

    nogeenwonder Actief lid

    7 jun 2009
    195
    1
    0
    grubbenvorst
    ik lees even mee,
    maar denk at het hier e kipcoctail word lekker snel makkelijk en altijd lekker
     
  7. Salapio

    Salapio VIP lid

    15 jan 2007
    13.917
    0
    0
    Zuid-Holland
    Tomaat/mozarella/basilicum/balsamicoazijn+olijfolie/peper/zout


    Wel opletten dat je geen rauwemelkse mozarella pakt ;)
     
  8. sylvia90

    sylvia90 Bekend lid

    23 jan 2012
    634
    1
    0
    NULL
    NULL
    idd een tomaten salade of wat tappas. ?
     
  9. Vlinder73

    Vlinder73 Fanatiek lid

    22 feb 2011
    2.146
    1
    38
    In mijn paradijs
    een salade valt niet zwaar, is zeker een optie
     
  10. Piekelotje

    Piekelotje Actief lid

    6 jan 2012
    179
    0
    0
    NULL
    NULL
    Salade met lauwwarme geitenkaas en Honing, nootjes, tomaatjes, mjammie!
     
  11. Saskia78

    Saskia78 Niet meer actief

    Hier is garnalencocktail altijd erg in de smaak gevallen.
    Niet te duur en heel snel klaar bovendien.

    En niet echt vis... :)

    Of meloen met ham. Rolletjes kun je maken... Maar ook gewoon een eenpersoons schaaltje met balletjes en snippertjes ham.
     
  12. Steph80

    Steph80 Bekend lid

    26 apr 2012
    881
    1
    16
    NULL
    NULL
    Avocadosoep?
     
  13. Jufaman81

    Jufaman81 Fanatiek lid

    17 aug 2011
    2.098
    0
    0
    Leerkracht
    Noord-Brabant
    Gevulde champignons met boursin of Philedelphia! Met een beetje saladae on the side.... yummie!
     
  14. ukkie1985

    ukkie1985 VIP lid

    27 mrt 2012
    6.134
    1
    0
    Vegetarisch voorgerecht;

    Courgette in dunne plakken snijden en grillen met beetje olijfolie.
    Geitenkaas met een uitje mengen en dit in de courgetteplak rollen. Beetje honing erover en klaar

    Plus

    Aubergine plakken grillen, plak mozzerella en plak tomaat erop en groene pesto,beetje basilicum en weer een plak aubergine. Als laatste wat zeezout erover.
     
  15. Leonie27

    Leonie27 VIP lid

    1 dec 2007
    5.540
    0
    0
    pistoletje (of halve) met lauwwarme brie, noten en beetje honing er overheen.
    Lekkerrrr!
     
  16. Vlinder73

    Vlinder73 Fanatiek lid

    22 feb 2011
    2.146
    1
    38
    In mijn paradijs
    Dit klinkt heel erg lekker, heb je het recept voor mij?
     
  17. Jufaman81

    Jufaman81 Fanatiek lid

    17 aug 2011
    2.098
    0
    0
    Leerkracht
    Noord-Brabant
    Heel makkelijk receptje! Ik zou wel voor de grote blauwe doosjes gaan, daar zitten ook de iets grotere champignons in. Die zijn makkelijker te vullen!

    Steeltjes uit de champignons halen (zodat er een klein vulgaatje ontstaat) en vullen met de boursin/philadelphia. 10 minuten in de oven op 200 graden. Je kunt de champignons warm, lauwwarm of zelfs koud serveren. Een beetje sla (eigen keuze) ernaast, eventueel gegarneerd met tomaatjes, komkommer of iets anders...

    Je kunt ook nog verse kruiden door de roomkaas roeren. Bijvoorbeeld bieslook, knoflook, koriander of peterselie. Net wat je lekker lijkt!

    Succes en eet smakelijk!
     
  18. mommy to be

    mommy to be Bekend lid

    4 dec 2006
    549
    0
    0
    heel makkelijk..... bij de lidle nu heerlijke paté. cranberrie compote erbij en salade on the side. Niet duur en erg lekker!!!
     
  19. SDonya

    SDonya Niet meer actief

Deel Deze Pagina