Dit jaar maken wij het voorgerecht, het is voor mij de eerste keer om dat voor mijn schoonfamilie te doen. Ik wil iets makkelijks en betaalbaars maken. Maar heb geen idee wat. Ik hou zelf niet zo van vis, de enige vis die ik eet is makreel, kibbelingen en paling verder hoeft het voor mij niet. Dus ik denk zelf dat het dan iets wordt zonder vis. Wat maken jullie als voorgerecht? Alvast bedankt voor de tips
Bruchetta, wij hebben ook vaak paling op toast, je gaf aan dit wel te lusten, carpacchio? Stokbroodje, soepje?
Tomaat/mozarella/basilicum/balsamicoazijn+olijfolie/peper/zout Wel opletten dat je geen rauwemelkse mozarella pakt
Hier is garnalencocktail altijd erg in de smaak gevallen. Niet te duur en heel snel klaar bovendien. En niet echt vis... Of meloen met ham. Rolletjes kun je maken... Maar ook gewoon een eenpersoons schaaltje met balletjes en snippertjes ham.
Vegetarisch voorgerecht; Courgette in dunne plakken snijden en grillen met beetje olijfolie. Geitenkaas met een uitje mengen en dit in de courgetteplak rollen. Beetje honing erover en klaar Plus Aubergine plakken grillen, plak mozzerella en plak tomaat erop en groene pesto,beetje basilicum en weer een plak aubergine. Als laatste wat zeezout erover.
Heel makkelijk receptje! Ik zou wel voor de grote blauwe doosjes gaan, daar zitten ook de iets grotere champignons in. Die zijn makkelijker te vullen! Steeltjes uit de champignons halen (zodat er een klein vulgaatje ontstaat) en vullen met de boursin/philadelphia. 10 minuten in de oven op 200 graden. Je kunt de champignons warm, lauwwarm of zelfs koud serveren. Een beetje sla (eigen keuze) ernaast, eventueel gegarneerd met tomaatjes, komkommer of iets anders... Je kunt ook nog verse kruiden door de roomkaas roeren. Bijvoorbeeld bieslook, knoflook, koriander of peterselie. Net wat je lekker lijkt! Succes en eet smakelijk!
heel makkelijk..... bij de lidle nu heerlijke paté. cranberrie compote erbij en salade on the side. Niet duur en erg lekker!!!