Loeszz.. Suiker moet je naar smaak toevoegen staat bij de werkwijze. Dacht eerst ook al geen suiker erin? Baahhh Maar het staat aan de andere kant vermeld Ik had jouw recept wel gezien ja en je toefjes zien er mooi uit bedankt in ieder geval. Ik wil graag bruine toefjes, met chocolade pasta erdoor, kan dat ook door dat recept van jou?
Tnx! Heb je dan nog witte chocola gesmolten en erbij gedaan? ( omdat het vanille choco toeven waren?)
Jammer alleen dat de vetersluiting wat mislukt is. Niet meer te herstellen omdat er anders zwarte vlekjes.
@ renske, ik had 12 cupcakes en had nog ruim over! Dit heb ik in de diepvries gelegd voor als ik weer eens wat maak. Ik heb ze ook een keer gemaakt met gezeefde cacaopoeder! En dan gewoon op smaak toevoegen! @ soepstengel, het waren geen choco toeven hoor. Wel heb je ganache. Recept Ganache cupcakes @ tastyweb.nl Is ook erg lekker maar wel machtig!
Loezz.. Dankje! Ik ga je recept zeker gebruiken, ga niet aankomende maandag maar die maandag erop cupcakes maken. Als ik het niet vergeet (vanwege de drukte van de feestdagen) laat ik wel even weten hoe ze zijn geworden, en hoe ze hebben gesmaakt. In ieder geval bedankt Ik zal wat minder maken van de creme want moet er ook 12 mee decoreren
Veel succes en plezier. Maar je kunt wel beter iets te veel hebben dan te weinig hoor! Ik had over met 6 gewone toeven en 6 roos toeven. Die zijn iets kleiner. Excuus voor gedraaide foto!
Wat super mooi allemaal! Zelf ben ik alleen nog bezig met cupcakes en het versieren daarvan. Volgende project is kerstcupcakes. Ben nog maar net begonnen, en te spelen met marsepein of fondant, maar het doel is eigenlijk om een taart te maken. En als dat goed gaat ook voor iemand anders te gaan maken. Bij mijn vorige project had ik marsepein gebruikt maar dat plakte erg, dus nu fondant. Als ze klaar zijn plaats ik een foto!
Veel leuke taarten weer bijgekomen, ik ben nog echt niet zover, maar we blijven oefenen Hieronder mijn laatste probeersel, gevuld met bastogne botercreme en aardbeienjam:
Echt supermooie taarten hebben jullie gemaakt. Ik ga er van de week eindelijk zelf mee stoeien. Alvast eentje maken voor de trouwdag van mijn ouders. Over twee maanden wil ik zelf een taart maken voor mijn dochter haar eerste verjaardag.
Hier een taartje van afgelopen weekend. Niet helemaal tevreden, en tis niet zo'n beste foto (met telefoon gemaakt, met de camera zijn ook foto's gemaakt, maar die heb ik nog niet thuis). Gevuld met laag slagroom met dunne laag lemoncurd, laag slagroom en laag lemoncurd. Lemoncurd zelfgemaakt uiteraard .
Een 20x20 taartje gevuld met 2 lagen frambozenmousse en een laag slagroom. Wegens tijdsgebrek decoratie heel simpel gehouden. Detail Met zwarte dust gestencild, daarna met parelmoerspray overspoten.