oh nou snap ik waarom mijn kanaries altijd de dag na kerst dood gingen geintje, maar dit wist ik niet, gelukkig ook nooit een kanarie gehad
Niet gourmetten! Of in ieder geval niet in je eigen huis! Wij hebben hier 1 keer gegourmet... Hoogzomer, in de achtertuin
Hier was het weer lekker ^^ bakje spiritus staat er inmiddels, deur is ook open geweest en kleding lekker de was in straks. Ja, gourmetten is heerlijk maar die lucht xD
Zout over de bakplaat voorkomt te veel gespatter. Wierook stokje aansteken na het gourmetten, werkt ook erg goed. Gouden tip: bij een ander gourmetten...hoef je alleen je eigen kleren te wassen!
Wij hebben voor de kids altijd kant en klare poffertjes erbij, hoeven alleen maar even warm en geen geklieder met beslag. Maar vooral erg lekker!
Ik zit meer met t gespetter vd olie / boter dan de stank Ik lees net wat zout op de bakplaat verminderd t spetteren, maar dan dus ook zout aan je eten .. Tog even proberen.nog meer tips? Wij gaan ook gourmetten 2de kerstdag, maar ik roep altijd au au au vd spetters tegen me aan en nu 1ste keer met de Kids en ho me hart vast... Tips welkom ! Wij hebben: Zelf gemarineerde kipfilet Rundervinkjes Mini hamburgers Kofte zelf gemaakt Runderworstjes Garnaaltjes Panga filet En verder stokbrood, sausjes , salade, toetjes , vers fruit, soorten groenten
Laat even weten morgen of het werkt?? Had het zelf ook nog niet geprobeerd maar las het op "oma's tips"
Ik heb wel een tip hoe je de bakblad/grillplaat makkelijk schoon krijgt na gebruik; doe er een restje pannenkoekenbeslag op. Als je die er daarna afhaalt trek je het aanbaksel mee. Werkt hier altijd heel goed.
Net gegourmet, ons eerste kerstfeestje maar dan met alleen ons gezin, en wij zijn met een wijntje en veel kaarsjes aan, aan het nagenieten met een muziekje op. Waarom direct die geur weg? Nee hoor, ik vind het geheel heerlijk !!
Hihi vind verder niemand het gek dat MMv2M een afzuigkap boven d'r tafel heeft?!?!? Respect hoor voor iedereen maar nou ja had het nog nooit gehoord!
Als het spettert dan staat hij gewoon op een te hoge temperatuur en/of teveel vet erop. Olie spettert sneller dan bijv vloeibare boter. Zorgen dat het vlees weinig vocht bevat. Dus op keuekkenpapier leggen en wat keukenpapier op het vlees zodat het ergste vocht eruit is.nat vlees spettert ook.
Ik gebruik idd ook altijd zo een flesje vloeibare boter... Ik neem de tip van zout op de plaat wel mee... T vlees kan idd vochtig zijn, marinade erop. En zal proberen minder boter te gebruiken. Ik ben benieuwd,wilde bijna niet gourmetten omdat ik t zo eng vind met me kindjes