Hoi dames, Wat een prachtige taarten komen hier voorbij! Ik ben zelf net begonnen met cupcake bakken en ik had een vraagje over fondant. Ik heb geen idee of dat hier in dit topic mag? Ik wil graag kerstcupcakejes maken maar kan ik de versiering een dag van te voren maken en hoe kan ik deze het beste bewaren. Het zijn platte decoraties.
Als je ze op een insteekhoesje legt en er dan een stukje huishoudfolie over doet, dan droog het niet teveel uit.
Enige taarten die ik tot nu toe voor iemand anders heb gemaakt, zijn taarten voor m'n ouders, vorig jaar en dit jaar . Weet niet waar je woont en wat voor taart je wilt, maar zou het best willen doen hoor!
Tnx voor de reacties meiden . Was zelf ook wel blij met de taarten, vooral met de kerstboom (die taart + boom zit echt 3 dagen werk in). Zal me heel erg benieuwen of m'n moeder er na de kerst nog opmerkingen over krijgt. Toen ze de taarten bracht had ze al wel leuke dingen te horen gekregen
Voor het eerst een stapeltaart gemaakt. Echt lang bezig geweest. Maar ik ben er wel trots op. Hopelijk vind mijn familie hem net zo mooi!
Zitten nog best wat foutjes in en dingen die mooier moeten maar hij smaakt in iedergeval erg lekker. Zelf vulling gemaakt, aarbeienbaverois, jammie
nog meer honger... ik doe het je niet na in ieder geval... lijkt zo makkelijk maar ondertussen er moet altijd ruimte voor verbetering zijn anders is ''hobby'' ook niet leuk toch... ik vind botercreme altijd zo lekker... heb mijn zoontjes taart zelf opgegeten omdat hij niet hoefde hahahah kom maar hoor mama vind dat wel lekker
winter kerst cupcakejes. sneeuwvlokk kerstboom http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/603299_318643384910968_894395896_n.jpg http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/406664_318643878244252_514126396_n.jpg