Zelf taarten maken, show je zelfgemaakte taart!

Discussie in 'De lounge' gestart door Esmaralda, 16 nov 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Lief of Stoer

    Lief of Stoer VIP lid

    25 apr 2011
    6.047
    2.914
    113
    't Gezellige Brabant
    Weet je al wat je wilt hebben? Misschien kun je een PB-tje sturen met een voorbeeld, dan kan ik eens kijken of het voor mij haalbaar is om te maken.
     
  2. evi83

    evi83 Fanatiek lid

    10 apr 2011
    2.748
    0
    0
    NULL
    NULL
    Mijn opdracht van vandaag, taart en cc's
     
  3. moontje2008

    moontje2008 VIP lid

    7 aug 2008
    9.366
    87
    48
    Vrouw
    Docente Engels
    Achterhoek
    Wow! Hoe heb je die regenboog gemaakt?
     
  4. evi83

    evi83 Fanatiek lid

    10 apr 2011
    2.748
    0
    0
    NULL
    NULL
    De regenboog is een plak fondant met 4 satee prikkers erin en dan de strepen erop geplakt. Als je het niet te dik maakt en lang genoeg laat drogen (ik heb 5 dagen gedaan) dan is het heel stevig.
    Je kunt er evt nog wat tylose in doen.
     
  5. evi83

    evi83 Fanatiek lid

    10 apr 2011
    2.748
    0
    0
    NULL
    NULL
    Ik zal de zijkanten ook nog even plaatsen:
     
  6. moontje2008

    moontje2008 VIP lid

    7 aug 2008
    9.366
    87
    48
    Vrouw
    Docente Engels
    Achterhoek
    Uhm, heel onbeschoft, maar wat vraag je voor zo'n taart evi?
     
  7. puzzelstukje

    puzzelstukje VIP lid

    13 mei 2010
    11.413
    2.718
    113
    Evi, wwaaaaaaauw!
     
  8. evi83

    evi83 Fanatiek lid

    10 apr 2011
    2.748
    0
    0
    NULL
    NULL
    Dit is 20 personen, normaal 45,- alleen deze had een luxe vulling met frambozen, dus 50,-
     
  9. moontje2008

    moontje2008 VIP lid

    7 aug 2008
    9.366
    87
    48
    Vrouw
    Docente Engels
    Achterhoek
    Bedankt, valt me hardstikke mee!
     
  10. evi83

    evi83 Fanatiek lid

    10 apr 2011
    2.748
    0
    0
    NULL
    NULL
    Tuurlijk is het duurder dan een slagroomtaart van de hema, maar als je losse gebakjes haalt ben je vaak nog meer kwijt. Ik bak wel als hobby, bij aan bedrijf ben je meer kwijt.
     
  11. tuc

    tuc Niet meer actief

    wauw evi, echt supergaaf!
     
  12. xylina

    xylina Fanatiek lid

    20 dec 2011
    1.678
    0
    0
    ik werk in de gehandicapte zorg voornamelijk nacht
    zuid holland
    Wow evi super mooi!!!
     
  13. Fireangel

    Fireangel Bekend lid

    12 mei 2011
    585
    0
    16
    leerkracht speciaal onderwijs
    noord-brabant
    Leuk al die taartjes hier... ook een van mij hieronder toegevoegd. Een van de weinige die ik gemaakt heb met icing ipv marsepein of fondant.
     

    Bijgevoegde bestanden:

  14. xylina

    xylina Fanatiek lid

    20 dec 2011
    1.678
    0
    0
    ik werk in de gehandicapte zorg voornamelijk nacht
    zuid holland
    WOWW fireangel die is mooi!!!!
     
  15. Pluis81

    Pluis81 VIP lid

    16 mrt 2010
    6.445
    2
    0
    Pedagogisch werker
    Brabant jonguh!!
    Hoi dames, ik wil heel graag de verjaardagstaart van Roos laten zien maar ik heb 'm niet zelf gemaakt. Ik dacht alleen dat jullie het wel leuk zouden vinden..:)

    Bekijk bijlage 296939
     
  16. moontje2008

    moontje2008 VIP lid

    7 aug 2008
    9.366
    87
    48
    Vrouw
    Docente Engels
    Achterhoek
    Gaaaaaaaaaaf
     
  17. JosieJ

    JosieJ Niet meer actief

    I love dit topic! Kom altijd even spieken en jaloers zijn. Ben zelf echt à-creatief :)
     
  18. puzzelstukje

    puzzelstukje VIP lid

    13 mei 2010
    11.413
    2.718
    113
    Wauw! Zo goed zal ik nooit worden:) Wat een mooie taart!
     
  19. Sweetlakecity

    Sweetlakecity Niet meer actief

    Mooie taarten zeg! Ik probeerde koekjes met icing te versieren maar dan van funcakes. Mislukte totaal. Mijn vraag is zoals die mooie icing taart. Maak jij het zelf?
     
  20. mexicang

    mexicang Fanatiek lid

    1 okt 2008
    4.345
    85
    48
    Wat een prachtige taarten!
    Ik ben zelf net begonnen om taart te maken, moet nog lang oefenen zo te zien!

    Mijn biscuit was prima gelukt, goed luchtig en lekker zacht.
    Maar na vullen,decoreren en een nacht wegzetten, was het een teleurstelling om te eten.... het biscuit was te droog geworden.

    Iemand die weet hoe dit kan? Het was net alsof de vulling vocht had onttrokken uit de biscuit. Vulling was botercreme en aardbeienjam.
     

Deel Deze Pagina