Weet je al wat je wilt hebben? Misschien kun je een PB-tje sturen met een voorbeeld, dan kan ik eens kijken of het voor mij haalbaar is om te maken.
De regenboog is een plak fondant met 4 satee prikkers erin en dan de strepen erop geplakt. Als je het niet te dik maakt en lang genoeg laat drogen (ik heb 5 dagen gedaan) dan is het heel stevig. Je kunt er evt nog wat tylose in doen.
Tuurlijk is het duurder dan een slagroomtaart van de hema, maar als je losse gebakjes haalt ben je vaak nog meer kwijt. Ik bak wel als hobby, bij aan bedrijf ben je meer kwijt.
Leuk al die taartjes hier... ook een van mij hieronder toegevoegd. Een van de weinige die ik gemaakt heb met icing ipv marsepein of fondant.
Hoi dames, ik wil heel graag de verjaardagstaart van Roos laten zien maar ik heb 'm niet zelf gemaakt. Ik dacht alleen dat jullie het wel leuk zouden vinden.. Bekijk bijlage 296939
Mooie taarten zeg! Ik probeerde koekjes met icing te versieren maar dan van funcakes. Mislukte totaal. Mijn vraag is zoals die mooie icing taart. Maak jij het zelf?
Wat een prachtige taarten! Ik ben zelf net begonnen om taart te maken, moet nog lang oefenen zo te zien! Mijn biscuit was prima gelukt, goed luchtig en lekker zacht. Maar na vullen,decoreren en een nacht wegzetten, was het een teleurstelling om te eten.... het biscuit was te droog geworden. Iemand die weet hoe dit kan? Het was net alsof de vulling vocht had onttrokken uit de biscuit. Vulling was botercreme en aardbeienjam.