Brood avond vantevoren smeren?

Discussie in 'De lounge' gestart door Yummy, 13 jan 2013.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Verox

    Verox Niet meer actief

    Ik pak het bevroren brood s'ochtends uit de vriezer, doe er beleg tussen en neem het bevroren in een boterhamzakje mee. Tegen de tijd dat het pauze is is het ontdooit. Als ik het in een broodtrommel doe dan ontdooit het brood ook, maar word het droog.
     
  2. Sarah84

    Sarah84 VIP lid

    21 jul 2008
    6.665
    1
    0
    Student en moeder
    Dordrecht
    Ik doe het ook als ik vroeg op moet staan.

    Uit de vriezer en dan bevroren in de broodtrommel de koelkast in.

    Vind de tip van meteen beleggen en dan invriezen ook wel een goede!

    Finn heeft als hij naar groep 1 gaat op 3 dagen continurooster en eet dan op school, lijkt mij dan ook wel handig als ik zo wat kan pakken en in zijn broodtrommel kan doen.
     
  3. angel229

    angel229 Niet meer actief

    Wij doen het precies zo!
     
  4. Neeltje1986

    Neeltje1986 Fanatiek lid

    29 aug 2009
    3.313
    1
    0
    Onze boef! :)
    Eindhoven
    Soms smeer ik het brood van mijn man, ik doe het in aluminium folie en dan in een broodtrommel. Volgens mijn man is het in de middag nog erg goed te eten.
     
  5. draak86

    draak86 VIP lid

    7 mrt 2008
    5.427
    0
    0
    Thuisblijf mama
    Noord-holland
    Waarom dan niet gewoon de desbetreffende hoeveelheid melk in een pannetje doen en opwarmen op het vuur? Eet je allemaal tegelijk en het is zo warm hoor.
     
  6. Verox

    Verox Niet meer actief

    Dat leek mij ook voor de hand liggend :p ik verwarm de melk altijd op het vuur, gaat echt heel snel. Maar kan me voorstellen dat sommige mensen daar niet meer aan denken.
     
  7. TempusFugit

    TempusFugit Niet meer actief

    Ik smeer, als mijn man de vroege heeft, ook zijn brood de avond van tevoren. Hij eet de specialere soorten brood van de Lidl of Aldi (heet dat niet Batavenbrood bij de Aldi?), zonnepitten en van dat hele donkere. Het brood van de AH vindt hij niet zo lekker en gortdroog de volgende dag, terwijl de eerder genoemde soorten niet zo snel uitdrogen. Ik doe het gewoon in een brooddoos. Hij eet 3 dubbele boterhammen op zijn werk alleen al, dus niet de moeite waard om in te vriezen.
     
  8. Marnat

    Marnat VIP lid

    10 aug 2009
    29.821
    3
    38
    Vrouw
    Medewerker Thuiszorg
    Groningen

    Is gezelliger + scheelt geld denk ik. paar keer magnetron aan uit is duurder . Dan een pannetje met melk op vuur. En scheelt weer tijd om brood te smeren mocht je het perse s ochtends willen doen.
     
  9. kinderwens88

    kinderwens88 Fanatiek lid

    6 aug 2011
    1.213
    0
    0
    NULL
    NULL
    Ik heb niet alles gelezen maar wij smeren ons brood ook de avond van te voren. S'ochtends zie ik mezelf dat echt niet doen. Ben s'ochtends niet op mijn best ik begin heel vroeg met werken. Wij eten fijn volkoren brood van de C1000 en dat is de volgende dag echt nog wel lekker.
     
  10. tupp

    tupp VIP lid

    13 jun 2009
    22.785
    18.948
    113
    Vrouw
    lerares basisonderwijs
    Voor onze zoon smeer ik wel 's ochtends. (Inderdaad tijdens het ontbijt, in één moeite door.) Voor mezelf leg ik altijd 's ochtends gewoon een paar droge boterhammen in een trommeltje. Op mijn werk heb ik beleg. Dus dan smeer ik mijn brood gewoon in de lunchpauze. Dat vind ik toch het lekkerst. Maar dat kan natuurlijk niet op elke werkplek. (Ik zie een bouwvakker z'n boterhammen nog niet smeren op de bouwplaats. ;))
     
  11. flipflop

    flipflop Fanatiek lid

    4 dec 2010
    3.250
    1.009
    113
    Zuid-Holland
    de avond ervoor haal ik het eruit en leg het in een plastic zak. en dan 's ochtends vroeg smeren. smaakt altijd nog prima!
    (ah zaanse snijder volkoren)
     
  12. Milujem

    Milujem Niet meer actief

    Hier altijd 1 heel vers brood in de broodbak liggen. Elke avond smeer ik de boterhammen van mijn man en mij (als ik moet werken). in de ochtend smeer ik die van mijn dochter, want zij ontbijt aan tafel met brood en ik met yoghurt.
     
  13. miis

    miis VIP lid

    8 mei 2012
    5.229
    1
    0
    ik deed dan altijd bevroren brood beleggen en in boterhamzakje in de koelkast
     
  14. palmie37

    palmie37 VIP lid

    8 jun 2009
    5.294
    40
    48
    administratief medewerkster
    overijsel
    Hier ook altijd een avond van tevoren en dan in een zakje in de koelkast, behalve als er zoet beleg op moet zoals hagelslag, dat word zo viezig dan;):)
     
  15. Micchan

    Micchan VIP lid

    24 jan 2012
    22.458
    2.258
    113
    Vrouw
    Wenen
    Hier ook de avond van tevoren, bevroren brood beleggen en dan in een zakje of trommel in de koelkast..
     

Deel Deze Pagina