Eerst suiker erop, dan oprollen en dan nog een streepje stroop eroverheen, heeeeerlijk!! Of ik bak ze met appel, ook zo lekker. Ben er alleen een stuk langer mee bezig en dat vind ik dan weer irritant.. Op een appelpannenkoek strooi ik alleen suiker.. Spekpannenkoek wil ik al heel lang proberen, maar ben bang dat ik dat niet lekker vind en mijn "pannenkoekenmomentje" verpest
Appelpannenkoek met poedersuiker (appel bestrooien met kaneel, en snel op het nog vloeibare beslag in de pan mikken). Kaaspannenkoek of kaas/spek pannenkoek (meegebakken dus) Pannenkoek met kosterworst/droge metworst. (again, plakjes worst in het nog vloeibare beslag in de pan) en dan stroop er over. Pannenkoek met ei (beslag in de pan, dan een eitje er op breken en beide kanten bakken). Lekker met poedersuiker. Gewoon naturel met aardbeienjam (maar van een heel pak pannenkoekenmeel zijn er hier hooguit 3-5 naturel, de rest is met een selectie van bovenstaande opties).
Ooooh, zoveel! Hartig: kaas, bacon, appel, champignons, spekjes. En zoet: poedersuiker, stroop, basterdsuiker, kristalsuiker, chocopasta en pindakaas!
Ik ben niet zo van de pannenkoeken, maar soms is eentje met spek wel lekker. Of met appel, en dan bruine suiker eroverheen! Ik word nu spontaan misselijk bij t idee hahaaha
Jammie pannenkoeken!!! Met stroop of nutella!! Of spek met stroop! Ik heb er ook een keer 1 op met aardbeien en vanille ijs als dessert, maar dat was wel apart hoor!!
- kruidenkaas, zalm, sla en dan oprollen als wrap - gehakt, groente, pastasaus - Chamignons en zalm (meebakken) - Spek - Appel, kaneel, poedersuiker - jam - chocoladepasta opties genoeg dus... krijg meteen zin in pannekoeken
Dit lijkt mij niet zo lekker op een pannenkoek. Maar zal je met deze combi ook een omelet kunnen bakken? Lijkt me best lekker? Maar is zalm/ei wel een goed idee?
+1 Ik ben niet echt dol op pannekoeken,vooral niet als avondeten.. Een hartige pannekoek lijkt me echt om te kotsen..
Oh, van 't zomer toen wij op vakantie waren in Brabant naar een pannenkoekhuis geweest.. Heb daar een overheerlijke pannenkoek gehad met verse aardbeien en slagroom.. Ohh.. krijg er alweer zin in als ik eraan denk...
Ik bak pannekoeken sowieso met geraspte appel door het beslag. Voor de vitamientjes . Heerlijk met stroop! Jammer dat ik altijd misselijk wordt na het eten, ondanks dat ik ze in heel weinig olijfolie bak. Kan niet meer zo goed tegen vet