Ik heb even een vraagje hoop dat iemand me er mee kan helpen!? Ik geef morgen een etentje, en bij het toetje wilde ik in plaats van slagroom uit een bus, uit een pakje halen! Nou heb ik 2 pakjes mee genomen voor 30 cent ofzo, in een bakje gedaan en nou staat er op de verpakking dat het 24 uur in de koelkast moet, maar nou is mijn vraag wordt de slagroom straks echt mooi opgestijfd zeg maar? Of moet ik er nog iets door heen doen?
Zover ik weet zit er in die bakjes nu nog gewoon room die je zelf moet( met suiker of evt zoetstof) opkloppen tot slagroom. Kan het ook mis hebben dat ze nu kant en klare slagroom in bakjes/bekertjes verkopen maar degene die ik ken moet je toch echt zelf kloppen
Oh heerlijk zulke vragen! Ik denk dat er vrij weinig gebeurt als je het zo in de koelkast zet, het lijkt mij verstandig als je het klopt met een mixer, of met een garde met de hand
Hihi dit dus! En dan is het meteen geklopt en hoeft het niet meer op te stijven. Je kunt het na kloppen nog ongeveer 24 uur bewaren in de koelkast.
Eeehm... de pakjes die ik altijd heb komen uit de koeling, worden stijf geklopt, en gaat daarna weer de koelkast in. Let op, als je te lang doorklopt dan word hij weer zacht en kun je er niets meer mee. Maar heb eigenlijk nog nooit op de verpakking gekeken... 24 uur in de koelkast zegt mij niets...
Haha dat zeg ik blonde vraag ach gelukkig durf ik het er neer te zetten hihi! Ok dan ga ik het nogmaals opkoppen met een garde, had het natuurlijk wel goed doorgeklopt met een lepel maar garde lijkt me idd zinvoler Dank je dames hihi
Zorg ervoor dat je met het kloppen 'lucht' erin klopt. Hiervoor mag het niet te warm zijn dus koelkast temperatuur. Zie ook dit filmpje slagroom kloppen - YouTube
Ah gelukkig had ik het al wel gister gekocht Dus het was flink koud, nu weer opgekopt en goed opgeklopt hihi
Heb je geen handmixer? (ik ben altijd erg lui, krijg een lamme arm van het opkloppen ) Idd niet te lang opkloppen.. dan kan je er idd niks meer mee. Edit, je hebt het al opgeklopt
Goed dat je het even hier gevraagd hebt toch! Ik zag je al, zwaar teleurgesteld met natte oogjes, voor de koelkast staan morgen omdat je vloeibare spul niet in slagroom was veranderd, haha!
hihi - ik moet er wel een beetje om grinniken hoor Ik krijg al een lamme arm als ik moet denken slagroom (en dan nog wel 2 pakjes) met de garde op te moeten kloppen .... ik zou het met de handmixer kloppen. het moet zo stijf zijn dat je de kom op z'n kop kan houden, maar niet te ver anders wordt het boter of gaat het schiften en wordt het alsnog weer vloeibaar.
Haha precies daar ging mijn toetje hihi, maar gelukkig had ik dan nog spuitslagroom achter de hand! Ik dacht gewoon serieus dat het kant en klare slagroom was hihi!