Ik ben al een poos aan het oefenen met taarten bakken en het gaat allemaal gestaag en best lekker. Nu wil mijn dochter voor mijn man zijn verjaardag een cake bakken, dus dan doen we dat. Omdat ze de cake wil versieren met hartjes, heb ik een biscuitcake gebakken en deze wil ik vullen met een vlaaivulling, dan gladmaken met botercreme, fondant erover en versieren maar. Dinsdagochtend gaat ze de cake geven, kan ik vanavond de cake al vullen, afstrijken en bekleden? Of is het beter om het morgen te doen? Gaat mij vooral om het vullen. Alvast bedankt!
De taart heb ik voor de verjaardag van mijn dochter gemaakt. Haar lievelingsknuffels zijn een poes en een muis dus daar moest mama een taart van maken Bekijk bijlage 303920
Ik heb nog een vraag nav een ander topic hier. Als ik een wolkencake bake (vanille of chocovanille). Kan ik die dan als een broodje opensnijden vullen met aardbeienjam/vlaaivulling en dan overgieten met chocoglazuur van dr oetker? En dan versieren met cupcaketopping van dr oetker. Geloof dat dat botercreme is en marsepeinen figuurtjes?
Ja hoor.. zou kunnen... alleen twijfel ik of die combinatie lekker is.. zeker de crème van dr oetker is echt alles behalve lekker
Okay dus als ik de cupcaketopping weglaat?? dus aardbeitjes erin en dan chocoglazuur eroverheen en decoreren met marsepein. Zijn die schrijfstiften wel goed te doen?
Kan mn post niet meer wijzigen dus dan maar een nieuwe reactie. Als die cupcaketopping van dr oetker niet lekker is waar maken jullie dan die toefjes mee die je bovenop of langs de rand van de taart ziet? Gewoon slagroom?
Nou mn wolkencake staat af te koelen. Hoe lang laten jullie trouwens iets afkoelen voor je aan het vullen/decoreren begint? De bovenkant is een beetje hobbelig. Kan ik dit corrigeren met botercreme? De zijkanten zijn ook niet helemaal recht. De onderkant is breder geworden dan de bovenkant zegmaar.
Taart voor mijn zoontje zijn eerste verjaardag. Gemaakt door mijn moeder maar vond 'm zo mooi dat ik hem even wilde showen