Slavinken en rundervinken wat een hel! Nu lees ik op google.nl dat je ze het beste net zoals gehaktballen kan bakken in de braadpan dus: Even rondom aanbakken en dan water erin en 20 minuten laten sudderen. Hou helemaal niet van krokant dus dit zou een goede optie zijn. Werkt dit ? En hoe maken jullie je slavink/rundervink?
Oh ik bak ze gewoon 15 tot 20 minuten rondom. Dan even 5 minuten laten rusten in zilverfolie. Nooit ergens last van. Ik hou van knapperige slavinkjes, jum!
Haha precies zo Ik laat t ff aanbraden tot ze mooi bruin zijn, dan wat gekookt water erbij en lekker laten sudderen, evt met een deksel erop, wel opletten, want t water verdampt. Gister nog gegeten
ik laat het ook eentijdje staan met deksel er op, zo ook met van die worstjes , gehaktballen suddervlees (1 keer per jaar ofzo)
Zoals je op google hebt gelezen, zo maak ik ze. Als mn vriend kookt, maakt ie er knapperige bijna aangebrande dingen van, dus ik maak t liever
Ieeeuw, maar zo worden ze bij mij ook vaak. Draaien, draaien, draaien en dan nog worden ze zwartig...
Slavink is met spek toch? Nouja die eten we niet, koop heel af en toe rundervinken. Bak ik rondom aan, dan in een ovenschaal met wat water in de oven tot ze gaar zijn.
Hier staan ze op het menu vandaag. Liggen nu in de pan. Ik bak ze altijd gewoon....Een op niet te hoog vuur. Gaat prima...Ik houd van krokant!
Ik snij ze doormidden van tevoren en leg ze op hun buik in de pan. Zo zijn ze lekker snel gaar en knapperig ^^