Genante en memorabele bevallingsverhalen

Discussie in 'De bevalling' gestart door meidenhuis, 18 dec 2009.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. loesje1982

    loesje1982 Fanatiek lid

    4 apr 2011
    2.070
    0
    0
    Hier
    ik heb tijdens de 2uur persen alleen maar geroepen: t past niet, ik wil naar huis.... t past ECHT NIET!!!
    (zoontje was 4440gr, 57cm en hoofdje 37,5cm, dus geen wonder dat dit zo voelde...)

    en tijdens het hechten met de gyn gekletst e geouwehoert, of t een leuke hobby was, dat borduren, ze heeft me netjes bedankt dat ik t mogelijk maakte haar hobby uit te oefenen, na de tijd haha.:D
     
  2. MoederK

    MoederK Fanatiek lid

    19 jan 2009
    1.833
    46
    48
    Beetje laat maar toch....

    Bevalling van eerste kindje duurde 25u waarbij ik voornamelijk rugweeen had en pas na 16u een ruggenprik kreeg.
    Al met al traumatische ervaring voor me...

    Deze keer had ik al een paar uur voorweeen.
    Toen 's avonds rond 21u toch echt de weeen begonnen, begon ik alweer wat angstig te worden..
    Rond 22.45u toch de verloskundige gebeld met goede hoop.. Zat pas op 1 cm. :(
    Was nog net vol te houden dus wilde nog niet naar het ziekenhuis (voor pijnstilling). Ze was net 10 minuten weg en toen werden de weeen zo pijnlijk dat ik helemaal in paniek raakte.

    Verloskundige weer gekomen en in de tussentijd mijn zus gebeld die hier zou oppassen op mijn dochter.

    We waren om 00.00u in het ziekenhuis waar ik helemaal gek werd van de pijn en huilend heb geroepen: "ik kan dit niet aan, ik ben bang!!" "Ik wil pijnstilling!!"

    Ze zeiden dat ze alles klaar gingen maken voor de ruggenprik en op dat moment kreeg ik persweeen! Ze geloofden me niet maar gingen toch kijken voor de zekerheid en ja hoor, helemaal ontsluiting!
    Ze moesten nog snel alles klaarleggen dus ik moest het wegpuffen wat niet ging.

    Ze zeiden: "je zoontje komt nu!" en ik heb toen een paar keer hard geroepen:" NEE,HIJ MAG NOG NIET KOMEN! IK WIL EEN RUGGENPRIK!!!!" :D

    Maar goed om 00.25u lag mijn zoontje al op mijn buik! Ik was echt helemaal in shock! Vorige bevalling duurde 25u dus ik dacht echt dat hij misschien ergens in de middag zou komen...

    Ik was dus nog geen half uur in het ziekenhuis of mijn zoontje was er al!
    Gelukkig had ik mijn zus op tijd gebeld want als we daar nog op hadden moeten wachten was de kleine misschien wel in de auto gekomen,haha
     
  3. Son1980

    Son1980 Bekend lid

    2 jun 2012
    689
    1
    0
    Nadat de bevalling al lang klaar was welke ik zonder pijnstilling heb gedaan heb ik toen ik moest plassen wat erg veel pijn deed totaal onredelijk een Ruggeprik geëist. Schaam me er nu nog een beetje voor Hahahahaha
     
  4. Spring

    Spring Fanatiek lid

    17 sep 2012
    1.430
    174
    63
    NULL
    NULL
    Hahahah Son1980 :D
     
  5. Mirri

    Mirri Fanatiek lid

    25 sep 2009
    4.551
    1
    38
    N.Holland
    Haha Son & gefeliciteerd met je zwangerschap ;)
     
  6. Son1980

    Son1980 Bekend lid

    2 jun 2012
    689
    1
    0

    Hihihih mag pas morgen testen !!!!! :D

    Maar stel dak zwanger ben dankuwel alvast dan ben jij dus officieel de eerste die mij gefeliciteerd heeft hahahahah.
     
  7. Mirri

    Mirri Fanatiek lid

    25 sep 2009
    4.551
    1
    38
    N.Holland
    Gaaf, maar ik lees in je onderschrift dat je in januari een positieve test had of is dat nog die uit 2001 ?
     
  8. Son1980

    Son1980 Bekend lid

    2 jun 2012
    689
    1
    0
    In 2012 Hahahahahahah mijn kleintje is nu 5 maanden ma denk dat ik wederom zwanger ben....
     
  9. tricie83

    tricie83 Bekend lid

    20 jan 2012
    872
    0
    16
    vlakbij schiphol
    Son wat Gaaf!!!
     
  10. Wachtende

    Wachtende Fanatiek lid

    29 nov 2011
    4.414
    0
    0
    Ik ben verbazingwekkend aardig geweest :)
    Na een lange tijd vond de kleine het niet zo leuk meer en de gyn vroeg of ze wilde dat ze uitlegde wat ze ging doen of niet.
    Ik wist dat ze dus een knip ging zetten en ik hoefde het plaatje liever niet in mijn hoofd dus wilde dat ze alles gewoon deed, ik hoefde het niet te horen.
    Mijn man snap er niets van en vraagt de gyn verontwaardigd wat ze in godsnaam met die grote spuit aan het doen is..want 1 of 2 prikjes snapt hij nog..maar ze bleef maar doorgaan volgens hem :)
     
  11. Mirri

    Mirri Fanatiek lid

    25 sep 2009
    4.551
    1
    38
    N.Holland
    ow, nu zie ik het....spannend.........en druk :D
    Heb je nu al getest dan ?

    Wachtende, lachen; arme man dat ie dat allemaal aan moest zien :p
     
  12. MamaInWording85

    MamaInWording85 Actief lid

    30 dec 2010
    223
    0
    0
    Limburg
    #1532 MamaInWording85, 15 feb 2013
    Laatst bewerkt: 15 feb 2013
    Na het hele topic te hebben gelezen ( en bescheurd te hebben van het lachen ), plaats ik die van mij ook :)

    Donderdag 38.5: Afspraak vk om 21.00, bloeddruk niet goed, moest over stikje heen gaan plassen ( mooi, moest toch al, gelukkig! ) Ondertussen hadden ze mijn vriend al ingelicht dat hij niet meer zou gaan werken die nacht en dat ik naar het zh moest. Inderdaad, eiwitten gespot op het stikkie, dus ff naar huis, verteld wat de bedoeling was ( woon bij schoonouders ) en op naar zh. Bloeddruk gemeten, ctg, bloed geprikt, urine getest. Waardes in het bloed iets gestegen, beginnende zwangerschapsvergiftiging, bloeddruk weer iets gedaald en mocht om 1.30 naar huis maar moest om 8.45 weer in zh zijn.

    Vrijdag 38.4: Heel groots om 5.30 tegen sv vertellen dat ik gewoon weer naar huis kom ;) Aangekomen in zh, hele riedeltje weer opnieuw. Yup, moest blijven, dag erna zou ik worden ingeleid. 2x Gyn op mijn kamer, 1 hele grote donkere man, waar ik tegen heb gezegd ( nadat ik zijn handen had gezien ) dat ie beter uit mij kon blijven omdat ik nooit inwendig onderzoek had gehad, andere gyn gevoeld, had al 2 cm?! Kon dus nog spontaan! Ik blij want heb de hele tijd gezegd dat het spontaan moest gebeuren. Hele dag in zh lopen janken om de 10 min omdat het niet ging hoe ik wilde, mocht niet meer naar beneden ( hele discussie met de balie medewerker van de kraamafdeling gehad )..

    Zaterdag 38.5: 7.30 naar vkamer gebracht, gevoeld en vk heeft gemasseerd tot 4 cm in 2 minuten tijd?! Nice dacht ik nog, totdat ik hoorde dat het wel 22 uur kon gaan duren.. Vliezen werden gebroken. Na een uur wilde ik al pijnstilling, werd het pompje. Wat een uitvinding zeg! Heb bij mijn eigen gedacht, ik ga vriendlief niet uitschelden, hem dat ook gezegd en alvast sorry voor als het wel zou gaan gebeuren. Om 9.30 werkte het pompje niet meer?!! Vl gezegd dat ie toch maar iemand moest halen. ( bleek een weeënstorm te zijn ) Komt ie terug, zegt ie: "heb je het gevoel dat je moet poepen??" Euhm nee, maar hij komt en ik kan het niet meer tegen houden!! Hij verslag uitbrengen, komt terug ( was niet meer zo high ;) ) Ja schat ik moet poepen!!! ( helemaal niet ) Vk erbij, mocht gaan persen om 9.55, om 10.00 perste ik goed. Tijdens het persen geroepen dat ik geen kinderen meer wilde, de vk die met het washandje kwam heb ik 1000 x bedankt omdat ik het zo heeeeeeeeerlijk vond, de godnondeju's vlogen om de oren en vond dat ze nadat vk zei nog 1x persen, had gelogen!! Ja na 1x persen stond het hoofdje Grrr! Werd gezegd, als ik persen zeg moet je persen en als ik puffen zeg, doe dat dan ook. Ja worst. Denk die moet eruit haha! Om 10.13 is de kleine man geboren. Hele riedeltje, foto's, controle's enz. Toen werd ik gehecht, meeeennnn wat een ramp was dat! Uur gelegen ( sub totaal ruptuur, aan mezelf te danken omdat ik niet luisterde naar de vk.. ), vond het verschrikkelijk, trok steeds terug, die wat bij mijn kijkdoos zat was zich er ook mateloos over aan het irriteren. Uiteindelijk zegt mijn vriend doodleuk ( die 1 been van mij vast hield en er dus bovenop stond, nou mag ik het wel zeggen he, het klopt, tis echt net een ontplofte egel!! Nou ja zeg :/ Moesten zowieso een dag blijven omdat meneer in het vruchtwater had gepoept, eigenlijk 2 ivm de zwangerschaps vergiftiging, maar zolang gezeurd, gepruild hihi.

    Na een dag of 6 hechtingen eruit geknipt, na 4 weken kon ik nog niet langer dan 5 minuten staan en zitten was een ramp! Jawel hoor, 1 hechting vergeten. Vriendlief laten kijken, yep. Heb hem gevraagd om die eruit te knippen met het nagelschaartje van de kleine ( vanwege de botte punten ) en dat ie goed moest opletten tijdens het knippen, anders schopte ik hem in de dressoir vast, hij lachen natuurlijk, maar ik meende het echt! Wat een verlossing toen! Heeerlijk!

    Maar toch, hoe ik bevallen ben, 2uur en 43 minuten, zo zou ik het graag nog een keer doen! Vk zei al, 2de gaat sneller, je haalt het zh niet eens.
    We zullen zien ;)

    Sorry, is nogal een mega verhaal geworden :S Excuus ;)
     
  13. Zara75

    Zara75 VIP lid

    10 jul 2007
    11.946
    6.043
    113
    Happyland
    Up!!
    Heb alles gelezen haha!
     
  14. xbabyxdx

    xbabyxdx Niet meer actief

    hahahaha blijven leuke verhalen!! :D echt geweldig!!!! :D
     
  15. Icnurse

    Icnurse Actief lid

    11 jun 2012
    282
    0
    0
    Hee meiden wat een leuke verhalen allemaal haha :)

    Klein stukje van mijn verhaal waar ik nu 3 weken later best om kan lachen :)

    Ik heb vanaf 2:30 snachts tot 7:30 persweeen op moeten vangen bleef op 8cm hangen door vochtblaas. Echt een nare ervaring! Had wel een pompje remifentanyl gekregen wat naar mijn idee niks hielp. in 1wee drukte ik wel 10x dat pompje had allang zn maximum bereikt natuurlijk haha wist ik heus wel maar het idee dat ik op t knopje kon drukken was een prettig idee haha! Mijn kleine mannetje, nou ja klein 4010gram, lag verkeerd met zn hoofdje dus kreeg hem er ook niet uitgeperst toen ik eindelijk mocht persen.
    Na 90 min persen besloot de gynaecoloog eindelijk een vacuum pomp te pakken! Wat was ik blij zeg dat ons kindje eindelijk kwam!! Ik was kapot!!
    Toen hij eruit was riep ik gelijk: oh dokter bedankt!!!! Kan u me gelijk steriliseren? Waarop de gynaecoloog zei: "nou mevrouw laten we dat maar niet doen!"
     
  16. Lotje84

    Lotje84 Fanatiek lid

    1 feb 2013
    2.189
    0
    36
    Geweldig wat een verhalen! Ik ben pas op de helft, maar ik kijk nu wel een beetje luchtiger tegen bevallen aan. Bedankt dames, voor al jullie verhalen.
     
  17. MirandaV

    MirandaV Fanatiek lid

    30 dec 2010
    2.363
    10
    38
    NULL
    NULL
    Haha super die verhalen haha

    Ik had best snelle bevalling maar tijdens t persen riep ik diverse malen pf het lijkt wel alsof ik een hele lange tijd geen seks gehad heb! En pff het lykt wel alsof ik een dikke drol uit verkeerde gat pers!! En laaaaat me aub nog heeel zijn!!!

    Was achteraf gelukkig nog heel van onder maar op het moment ben je echt in eeb andere wereld merk k wel na wat k gezegd heb hahah xxx
     
  18. Smnee

    Smnee Niet meer actief

    De tranen lopen over m'n wangen :D
     
  19. Jekil

    Jekil Actief lid

    29 sep 2012
    392
    1
    16
    Leerkracht VSO
    Rotterdam
    Raar eigenlijk he? Dat wij daar zo om moeten lachen. Mn man vindt het totaal geen humor. Ik kom niet meer bij. Volgens mij moet je er zwanger voor zijn of geweest zijn. 😃
     
  20. Mrs Hair

    Mrs Hair Fanatiek lid

    9 jun 2010
    3.330
    0
    36
    Jurist
    Zwolle

    Oh, dat is herkenbaar... Ik riep heel zielig (meermaals), ik ben mijn darmen eruit aan het persen hoor!! 'Nee mevrouw, dat hoort zo'. ;)
     

Deel Deze Pagina