Vraagje, ik zag vandaag een bakmat liggen in de winkel van dr oetker waar je deeg op kan kneden/uitrollen. Zijn deze ook geschikt voor het uitrollen van marsepein? Scheelt een hoop poedersuiker.
Voor mijn moeder der verjaardag morgen. Gevuld met lemon curd en citroenkwarkpudding van Mona. Afgesmeerd met citroen botercreme!
Geen idee, maar ben zelf geen fan van matten. Heb je weleens crisco gebruikt ipv poedersuiker? Heerlijk spul en je doet met een pot echt heel erg lang.
Ik rol marsepein uit opneen siliconen bakmat (de achterkant is helemaal glad). Werkt perfect en nooit poedersuiker meer.nodig. Voordeel is ook.dat je kleine uitgestoken friemeltjes er veel makkelijker afkrijgt
Wie wil mij helpen inspiratie op te doen? Kennissen van ons komen waarschijnlijk in het tv programma "herrie in de keuken". Nou leek het me wel leuk om een taart voor ze te maken maar ik zou zo 1,2,3 niet weten hoe ik die dan zal decoreren.... Hoop dat iemand originele ideeën heeft... Dacht zelf aan een keukenblok/ fornuis met een kok erachter of zo en dan een hele puinhoop in de keuken... Ben alleen nog niet heel ervaren dus ben bang dat het al snel te "moeilijk" wordt....
Kan iemand mij helpen???? Altijd als ik cupcakes maak zit er onderin de cup veel lucht, waardoor de cup gaat frommelen, en het er niet mooi uit ziet als ik ze neerzet. Het maakt niet uit welk recept ik gebruik, ik heb altijd dit probleem! Als ik ze in de oven zet is het beslag wel goed tot de bodem van de cup gezakt. Hoe kan dit, en hoe kan ik dit voorkomen??
Ik gebruik een doorzichtige werkmat van Ikea, zoeen die je op een bureau neer kan leggen. Ene kant heeft structuur, andere kant is glad. De gladde kant ligt boven. Ideaal! Ik hoef nooit poedersuiker te gebruiken voor het uitrollen
Ik gebruik ook voor het uitrollen de bureaumat van ikea. 6 euro ofzo en perfect. groot genoeg en geen poedersuiker/crisco nodig!!!!
Ik heb ook een bureau mat van Ikea. Werkt prima Wat een leuke taartjes en cakepops komen er weer voorbij! Mijn opdracht voor de bruiloft komt steeds dichterbij..Ik vind het zo spannend!! Heb gelukkig al een hoop spullen binnen. Dit weekend alvast beginnen met wat voorbereidingsdingen. En volgende week cc's maken voor het vrijgezellenfeest. Maar daar doe ik niet veel speciaals mee denk ik. Wordt een beetje te veel allemaal, naast mn gewone werk.
hoi dames, welke matten zijn dit?! kan iemand voor mij een linkje plaatsen. mijn zus wordt binnenkort 30 en ik vind het wel leuk om weer een taartje te gaan maken.
Gebruik je een vorm voor cupcakes? en dan cupcake papiertjes erin? hoe dik is je beslag? Is alles goed gemixt? op hoeveel graden bak je en met wat voor oven?
Bakmat/bureaulegger: ik smeer mijn keukenblad gewoon in met crisco en dat werkt ideaal.. Je doet onwijs lang met zo'n pot Hier: druk bezig met de voorbereidingen voor mijn opdracht van dinsdag.. Een taart voor een man die 50 wordt! Vanavond kleine verkeersbordjes maken (snelheid 50) en een straatnaambord met zijn naam.. Zal hem dinsdag weer showen
Wat een prachtige taarten zie ik hier voorbij komen! Nou dit is mijn aller eerste baksel. De biscuit is zelf gemaakt (niet uit een pakje) en heb ooit 1 keer een appeltaart gebakken, maar ja...... dat was geen succes zullen we maar zeggen. Ik heb het idee opgepakt om voor de kinderen zelf een verjaardagstaart te maken, dus eerst even oefenen. De botercreme was strak, tot mijn dochter besloot dat ze wat wilden proeven. Hup daar ging het vingertje. Had ik eindelijk mijn fondant scheurloos klaar voor de taart, dus geen zin om hem weer op te stijven in de koelkast
Vanavond/morgen ga ik 2 kleine taartjes maken en oefenen met ganache. Wil er 1 gaan overgieten en 1 afsmeren. Ben benieuwd hoe het werkt.