Ik gebruik weleens die van ah, liggen in het koelvak. Hoef je geen tomatensaus op te doen. Ik ben van de simpele pizza: vers bolletje mozzarella, Italiaanse kruiden, plakje parmaham. Als ie klaar is ( uit de oven) verse rucola erop.
Ik vind de bodems die bij de pastas in het schrap liggen heerlijk. Die uit de koeling zijn allemaal zo deeg achtig. Hier gast erop tomatenpuree met knoflook, italiaanse kruiden, ui, champignon, paprika, ham, salami en mozzerela
Ja ook die van de AH of weleens die van de Aldi maar die is wat dikker en dat vind ik zelf minder lekker. Je kunt er op doen wat je maar lekker vindt. Ik doe verschillende soorten vlees erop (salami, ham, spek), uienringen, paprika, tomaat, olijfjes, kappertjes enz. Eerst natuurlijk tomatenpuree en wat lekkere kruiden en om het af te maken wat geraspte kaas of mozzarella.
Ik maak altijd een plaatpizza met de bodem van koopmans. Die is niet kant en klaar, maar moet je zelf maken. (water en olie erbij, kneden, uitrollen, ik doe er zelf ook nog oregano door). Erg lekker! En je hebt een hele grote pizza. (maar dan moet je wel eters hebben of het bewaren voor een andere keer, invriezen kan ook goed)
Ik maak het deeg altijd zelf. Is echt simpel en véél goedkoper. Als je dat een keer gedaan hebt, is de kant en klare echt niet lekker meer
In de koeling bij de Jumbo heb je een rol met kant en klaar deeg en er zit een potje saus bij. Wij doen er champignons, paprika, ananas, olijven, serranoham, salami en geraspte kaas op. Heerlijk!
ja deze is goed, en heel snel, tomatenpuree erop (liefst voor koken en beetje suiker anders is hij zo bitter) dan salami plakjes, ham en kaas heeeeeeeeeeeeerlijk. of tonijn en garnalen jamjam. moet nog boodschappen doen ik weet al wat wij eten hahaha
Ik maak altijd zelf mijn pizzadeeg, is erg makkelijk. Heeft ook niet zoveel gekneed zoals een brooddeeg nodig. Wat je ook kan doen en dan is het natuurlijk geen 'echte' pizza, een turks/marokkaans brood doormidden snijden en deze beleggen en even in de oven doen. Met pitabroodjes kan dat trouwens ook.
Dit pizzadeeg bij de AH! Gewoon uit de verpakking rollen en voila! En de bodem is echt heel lekker en de tomatensaus die erbij zit ook! Shoarma bakken met uienringen, stukjes paprika & champignons. Op het pizzadeeg, nog wat geraspte kaas erover, even in de oven, whiskeysaus erop en smullen maar!!
Deze eten wij idd ook regelmatig. Vind het wel wat dik, dus even plat meppen. En de saus gebruik ik een half potje van. Maar is erg lekker idd Als ik een 'gezinspizza' maak dan gebruik ik 2 van die rollen en beleg ik de pizza met wat iedereen lekker vind. Alles in stukjes doen: rode paprika, ham, salami, blikje ananas en eroverheen kaas en eventueel nog wat italiaanse kruiden. Jammie De kinderen helpen dat altijd mee met het beleg, vinden ze geweldig.
Hier gebruiken we nooit kant en klare bodems, manlief vind ze niet lekker... Wij gebruiken ook een pak Koopmans. Bereidingswijze en ingredienten die je zelf moet toevoegen (volgens mij zelfs met beleg-tips) staan op de verpakking. Eventueel kun je wat kruiden door je pizzadeeg doen zodra je alle ingredienten door elkaar gaat kneden. Bij ons zijn dat gedoogde Italiaanse kruiden. Erg lekker!
Voor 1 pizza: 200 gram bloem, 100 ml. lauwwarme melk, 3 eetlepels olijfolie, 2 tl. gedroogde gist en halve tl. of wat minder zout. Hier een deeg van maken en zo'n 5 minuten kneden, kan zelfs wat minder... Dit een uur laten rijzen, ondertussen vulling maken, uitrollen, vulling erop, half uurtje laten narijzen. In de oven (220 graden zo'n kwartiertje; verschilt ook wel per oven) en klaar is kees.
Wij maken altijd pizza van oud brood! Ik rooster het brood eerst heel even, zodat hij hard word. Dan leg ik het op het bakpapier. En vervolgens beleg ik de "pizza" met tomatensaus, groenten, kaas en vleeswaren. Heerlijk! En makkelijk...