Vorm van xenos, met papiertjes erin. Beslag is luchtig en glad. Alles is goed gemixt. Heb een elektrische oven en bak ze 25 min op 170 graden..
Mijn bericht is aangepast door beheer en mag mijn creaties blijkbaar niet laten zien (link naar fb pagina) Pb me als iemand me toch wil volgen....
Mijn allereerste "marsepeintaart" is in de maak. Na 8.000 andere baksel ga ik dit ook eens proberen. Een Epic Rainbow Bumba Cake! Bumba en 6 lagen gekleurde biscuit zijn inmiddels klaar. Vanavond vullen, smeren en bekleden.
die bumba is echt mooi ja! Hoe lang van tevoren kun je de versieringen van marsepein/ fondant maken? En hoe kun je ze dan het beste bewaren?
@juffie1984 als je wilt kun je dat meer dan week van te voren bewaren wel zorgen dat je ze daarna goed verpakt in vershoudfolie en luchtdicht bakje, als het hard moet worden dan moet je het aan lucht laten drogen
Bedankt voor je antwoord vivi. zo'n zin om te beginnen aan de taart voor Matthijs zijn verjaardag. Maar dan kan ik binnenkort in iedergeval eens gaan beginnen met Nijntje die op de taart moet komen..
Ik ben bijna al mijn spullen kwijt Voor mijn zwangerschapsverlof op het werk gebruikt. Volgens hen is het hier thuis, maar ik kan het nergens vinden.
Ja ik ben dezelfde luckey..... verslaafd aan zowel DLT forum als aan dit forum.... ja ik mag ook zeker mijn fotos gewoon uploaden, maar ik reageerde op een bericht van MICH18 die vroeg wie een taart kon maken en omdat ik de fbpagina als onderschrift had, leek ht op een bedrijf en reclame maken voor jezelf mag niet op dit forum (alle begrip voor ook)....
Ja, je verzendproject Die van mij is in de maak. Ik heb net een Bob de Bouwer taart afgemaakt voor m'n neefje.
wow wat een prachtige taarten. Mag nog wel even flink oefenen voor ik zo iets kan maken. Het dltforum kijk ik ook vaak even op. Leuk om inspiratie op te doen..
Verzenden vond ik echt super Mag wel vaker..... Je Bob is echt gaaf...... Balen van de missende spullen zeg.... triest als je "collegas" het achter houden....