Oreopops, leuk! Die ga ik onthouden! Vraagje.. Voor een taartje met 1 laag banketbakkersroom en banaan, is dat te combineren met bijv frambozenjam? Ik twijfel een beetje.
Ik heb van de week ook gevraagd wat lekker is bij bbr, maar helaas geen antwoord. Heb aardbeienjam staan en twijfel ook.....ga hem vanavond of morgenochtend vullen....
Doe ik ook met een sugargun. Als je die te duur vindt, heeft pipoos een kleipistool waarmee je hetzelfde kunt, en die veel goedkoper is
Vandaag deze taart gemaakt voor de verjaardag van mijn dochter morgen. De pinquin op de slee en de kleine pinquin beneden hebben mijn dochters zelf gemaakt. Lief hè?
Wauw als jouw dochters nu al zo'n leuke pinguin kunnen boetseren ben ik benieuwd naar hun taarten over een paar jaar!!! Taart is echt heel leuk
Wat leuk zeg! Ik had ook net bedacht dat ik m'n kleine taartje ook in pinguinstyle ging maken. 2 buufs komen vanavond voor een soort workshopje. Wilde eerst zelf geen taart maken, maar ach t is wel zo gezellig als ik ook wat kan fröbelen
Ik ben nu cakepops aan het maken maar de chocola druipt teveel. Als hem dus door de discodip haal druipt dit er ook af. Heb al even geprobeerd te wachten en teveel chocola eraf te halen. Iemand hier nog tips?
Met een silliconen kwastje er op smeren. Wordt het niet zo dik en druppelig. En dan door de dip! Zo heb ik dat ook met die Oreos gedaan.
Als je hem door de chocolade hebt gedaan moet je even het meeste er af tikken op de rand van je bakje, daarna gelijk in de koelkast zetten.
View attachment 307794 Even 2 showen de eerste is met pure chocola en discodip en de 2de is met fondant. Vind met fondant teveel werk dus hou het maar bij de chocola en discodip. Ga het straks eens met een kwastje proberen.
Nog lang niet zo strak als de taarten die ik hier zie voorbij komen maar vind hem toch wel leuk geworden.