Het is al vaak gevraagd, maar toch nog een keer. Ik wil een taart en cupcakes invriezen, hoe kan ik dat het beste doen? Alleen in doos toch? En hoe kan ik ze het beste ontdooien?
Ja de taart weet ik wel alleen de cupcakes niet. Ik kan me nog herinneren dat je die juist niet in de koelkast moet laten ontdooien maar weet niet of dat nog klopt.
Zou wel even een plastic zak om de doos doen, tegen nare diepvriesluchtjes. Dat ga je anders zo proeven. Hoe je cupcake ontdooit? Mijn gevoel zegt gewoon op aanrecht, zit geen room oid in wat kan bederven.
Even een stukje uit de ws hand-out die ik ook heb gemaakt voor mijn cursisten: Vries je taart in een ruime zak zo luchtdicht mogelijk in, dit kan ook in een taartdoos Zorg dat de taart vrij in de vriezer staat zodat er geen schade aan ontstaat Indien je de taart wilt serveren, haal je deze, 24 uur ervoor, met zak/doos en al uit de vriezer en zet je deze in de koelkast, dus MET zak of doos 2 uur voordat je de taart gaat aansnijden haal je de deksel van de doos of de zak van de taart af, zodat deze aan de lucht kan drogen. Dit is voor het opdrogen van condens. Als het erg warm is doe je dit max. een half uur van te voren.
Je dochter boetseert met 6 al stukken beter dan ik ooit gedaan heb.. Knap man! Weet je trouwens dat in je onderschrift staat at ze 4 is?
Hoi meiden, Ik ben ook even bezig geweest vandaag met mijn eerste taart Hij is niet zo mooi als bij jullie, maar ik vind hem zelf niet verkeerd Ik wil hem alleen iets hoger volgende keer, dus als jullie nog tips hebben dan lees ik dat graag. Gr MB2005.
Leuk taartje! Als je hem hoger wilt hebben bak je twee biscuits. Die allebei door de helft, heb je vier lagen. Lekker!