Ik wil graag online marsepein bestellen bij deleukstetaartenshop maar nu zie ik marsepein 1:3 en 1:4. Wat is het verschil en welke is het beste? I, gebruik nu van de hema nog (pakje met vier kleuren) maar het is erg plakkerig. Welke kleuren gebruiken jullie het meeste? Bedoel dan kant en klare kleuren. @evi super mooi geworden!!
Hahaha, Eco... dat is vast de autocorrect op je telefoon Ik heb een 25x25 biscuit gebakken en gevuld, 5 repen van gesneden, die aan de bovenkant en de lange kanten bekleed en daarna ingevroren.Toen bevroren gesneden en daarna gedecoreerd.
Oh, duh, je vroeg de 8. Dat zijn gewoon script tappits FMM Alphabet & Numbers tappits Upper Case SCRIPT - CUTALP1S -
je kan het aller beste zeelandia marsepein kopen.. is gewoon het beste.. verschil tusen 1:3 en 1:4 is suiker tov amandelen. in 1:3 zit 25% amandelen en 75% suiker in 1:4 zit 20& amandelen en 80% suiker. Hoe meer amandelen hoe lekkerder de smaak en hoe zachter (let op, zachter dus niet plakkeriger) de marsepein is.. Hema spul is vaak rommel (net zoal xenon ed).. heeft te maken met dat ze vaak een gedeelte vervangen door witte bonenpasta.. bleh
Okay maar zelf kleuren zie ik niet zitten en funcakes is al voorgekleurd. En daar hebben ze alleen zeelandia in 5kg. Dus waar kan ik het dan kopen??
jawel hoor... Zeelandia heeft tegenwoordig ook 500 gram, kilo's en zelfs kleuren op de markt gebracht.. uit mijn hoofd weet ik even niet zo snel een collega die ze verkoopt.. zal voor je nadenken..
Google leert me dat o.a bakzolder het verkoopt. En een tht actie als je snel gaat verwerken hier: ACTIE!! Zeelandia marsepein gekleurd 250 gram | Marsepein | Feestig
Morgen ga ik de bruidstaarten maken. Ik heb al wat vlinders en bloemen klaar. Maar nu heb ik een vraagje. Ik heb lint voor de onderkant om er tegen aan te doen, maar hoe maken jullie dat vast. Het moet toch op de één of andere manier blijven zitten lijkt mij. Net als zoiets
Waarom maak je linten niet eetbaar? Mooi dun uitrollen, een "stiksel" langs de randjes en dan met een paarlemoerpoedertje kleuren.
Ik heb het lint laatst vast gemaakt met tylose lijm gewoon iedere keer een druppeltje. Een andere keer gewoon met een heel klein beetje botercreme. Ging prima.
Vulling, pure chocomouse met stukjes witte chocolade en kokosbotercreme om af te smeren. Hij is niet zo strak en netjes, zoontje wilde helpen.
het lint wat langer laten en dan aan de "achterkant" iets laten overlappen. In lijm dat stukje dan persoonlijk altijd met royal icing of piping gel maar tylose lijm zou ook kunnen. Let op, geen tylose lijm over het hele lint doen want dan krijg je allemaal vlekken..